logo

plovdivclubs.com

Faked Stars с турне за новото си видео в 6 клуба на Пловдив
Faked Stars с турне за новото си видео в 6 клуба на Пловдив

Faked Stars с турне за новото си видео в 6 клуба на Пловдив

публикувана на 20.02.2013 02:55

 

На 22.02 този петък новата звезда на „АРА мюзик” Стелиан Димитров – Faked Stars тръгва на “ONE NIGHT PROMO TOUR” в пловдивските клубове. 3а една нощ актьорът ще обиколи 6 клуба в града на 7-те хълма, за да представи на живо най-новата си песен „Ще останеш по пипер”. Изпълнителят е подготвил мини кулинарно шоу, „овкусено” с награди, хумор и добро настроение.

 

Главно участие в клипа взима Елен Колева. Текстът и музиката на песента са на Стeлиaн, който е и режисьор на клипа. Стeлиaн е горд, че е единственият изпълнител в поп-фолк компания, които не пее този стил музика. 

 

Ако не сте чували за Faked stars, ето ви една кратка информация:

 

СТЕЛИАН ДИМИТРОВ – FAKED STARS или както той иска да го наричат „Факед Старс”, е завършил актьорско майсторство в ТК „Любен Гройс” София. Участвал е като актьор в филмови продукции, музикални видео клипове, както и в предавания. Освен като актьор той се изявява, като режисьор, сценарист, текстописец и композитор. Работил е за „Господари на ефира”, „Царете на комедията” и „Вечерното шоу на Азис”.

 

През 2010-та FAKED STARS създава първата имитаторска формация в България. През 2011г. той участва в лятното турне на Румънеца и Енчев – „Слънцето и ти”.От 25.09.2012г. „имитаторът на кой ли не” е част от музикална компания „АРА Мюзик”. Клипът към дебютната му песен „Искам да се стрелкаме” в дует с Митьо Пищова, е изцяло под негова режисура.




Седмична програма