logo

plovdivclubs.com

Gabana гости в Петното в София
Gabana гости в Петното в София

Gabana гости в Петното в София

публикувана на 25.03.2013 09:58

 

Група  Gabana е квартет от Пловдив, който е създаден 2000г. Нейните членове са млади момчета, познати отдавна на българската сцена и това са Виктор Стамболов – китара и вокал, Ангел Дюлгеров – китара, Стойко Милев –бас и Никола Джоков  (Никсана) –барабани. Стилът на  група Gabana е сложен микс от предпочитанията  на всеки член в групата, но в основата е чист рокендрол.

 

 Квартетът си има любими места из цяла България, които обикалят периодично, а в сряда вечерта те ще бъдат гости в клуб Петното на Роршах- София.

 

През април 2006г. група Gabana  издадоха свой сингъл „Fuckend”.  Дебютният им албум „DO NOT COVER” отбеляза голям успех в медийното пространство и бе номиниран за най-добър рок/алтернатив музикален музикален албум по телевизия ММ (2006г.). Албумът съдържа 13 студийни песни, а сега те имат нов албум, и ще го представят в лайф акустичен вариант!

 

 “Z-Rock”, “Тангра Мега Рок” и други български радиостанции излъчват голяма част от интервюта с членове от групата, които са били и гости в телевизионни предавания като „Фрактура”, „Vanity”.

 

Gabana ще бъдат гости в Клуб Петното- София и ще ви очарова с неподправения си музикален стил!

 

 

 

 


Седмична програма