logo

plovdivclubs.com

Галaктическото откриване на Live club Galaxy (снимки)
Галaктическото откриване на Live club Galaxy (снимки)

Галaктическото откриване на Live club Galaxy (снимки)

публикувана на 07.06.2013 01:24


С пищно VIP парти отвори врати най-голямото заведение в Пловдив - Live Club GALAXY вчера вечарта (06.06) в Пловдив. Първата звездна вечер присъстваха някои от култовите нощни птици не само на града, но и в страната. Гостите в заведението бяха посрещнати на червения килип от красиви дами облечени в стилни бели тоалети. Момичетата им поднесоха чаша класно шампанско на влизане и изключително изискан кетъринг.


Още със самото влизане в клуба забелязвате нестандартните дизайнерски решения и светлинното шоу. Страхотният саунд е проект на Тони Хадад, работил по голяма част от легендарните концерти, случили се у нас, сред които Deep Purple, Whitesnake и Paco de Lucia.


Вечерта започна с уникалните изпълнения на квартет "Интро". Четирите пловдивски цигулки се вписаха много добре в огромната зала и обсатновка наподобяваща  Кабаре.


Устата и Софи се качиха точно в 01:00 часа, както бе обявено по профрама и в изключително добро настроение, както винаги. С усмивка на лице те изпълниха своите най-запомнящи се хитове и познатите ни на всички "Бурята в сърцето ми" и "Точно ти". Рапърът представи обещаното ново парче "Drug" пред пловдивска публика.


На фона на уникално светлинно шоу, градусът на настроението поддържаха водещия на събитието- Устата, Софи Маринова и красавиците от балет "Нова". За изненада на публиката на сцената излезе изпълнителят на хитовете "Тупалка", "Чикита" и "Бау-мяу"- Илиян.


Още една прекрасна и забавна изненада бе поднесена пред гостите, които надброяваха над 1000 души. На сцената се изпълняваха фокуси на живо. "Mагиите"  бяха поднесени по комичен начин от момчетата, а в тях участие взеха и присъстващите, с което заслужиха аплодисменти.

 


Определено Live club Galaxy направи голяма крачка напред в нощния живот на града ни. Изключително иновативно, различно и невиждано до сега събитие под тепетата. Самите Galаxy club се определиха като кабаретна сцена, на която ще звучи R&B, попфолк, рок, етно, джаз и поп.


Заведението се намира на бул. "Освобождение" в ж.к. Тракия (на мястото на бившето заведение "Краси"). Партитата от тридневния фестивал по откриването на Galaxy продължават. Днес на уникалната сцена ви очаква любимецът на пловдивската публика - Константин. Третата вечер от откриването ще бъде с балет Нова, които ще бъдат резиденти в заведението. Всяка седмица красавиците ще представят шоу с хореографии и импровизации, подготвени специално за клуба.

 

Програмата на клуба (която може да следите в PlovdivCLUBS.com всеки ден) обещава най-атрактивните имена в българската музика, а от есента ще се включат и гостуващи чуждестранни артисти. 

  

Очаквайте снимки от партито!

 

Забавлявай се!

 

 

 


Седмична програма