logo

plovdivclubs.com

Гледай България - Италия на Айляк фест
Гледай България - Италия на Айляк фест

Гледай България - Италия на Айляк фест

публикувана на 05.09.2013 07:23


Решаващата футболна среща между националните отбори на България и Италия ще се прожектира на открито по време на Алйяк феста, специално за всички пловдивчани. Това споделиха за plovdivclubs.com организаторите на третия поред айляшки фестивал в града.


Събитето ще се проведе в Цар Симеоновата градина и ще стартира точно в 11:00 часа. В 19 часа пък започва музикалната част на феста. От 21:45 е прякото предаване на футболната среща. В 00:30 часа е началото на афтър партито в клуб Грамофон с acoustic live Иван Гатев /Salt river, Локмаруху/.


Проекторът ще бъде разположен до баровете осигурени от Аpartment 101. Както знаем фестивалът стартира в Пловдив, 6-ти септември, а това е третото  поред издание на "Айляк". 

 

I LIKE FEST / АЙЛЯК ФЕСТ започва началото си на 03.09.2010г. като отворена сцена за изкуство. Фестивалът събира различна на възраст и интереси публика близка до нашето виждане да погледнем от позитивната страна на живота.  Тази година фестивалът отново има различни дейности през деня, интересни музикални срещи с някои от любимите ни банди, очакваната среща с РЕВЮ и разбира се много от АЙЛЯК магията. 

 

На сцената на I LIKE FEST / АЙЛЯК ФЕСТ до сега са свирили много известни у нас рок, реге, етно алтернатив и джаз групи. През двете издания на фестивала в неговата програма присъстват театрални и танцови спектакли, различни ателиета, фото изложби и т.н.

 

Тази година I LIKE FEST / АЙЛЯК ФЕСТ ще срещне отново своята публика с някои от нейните музикални любимци, както и с артисти от различните сфери на изкуство.

 

ВХОДЪТ за Айляк Фест е СВОБОДЕН!

 

Повече информация за събитието може да намерите тук!




Седмична програма