logo

plovdivclubs.com

Gold School партитата се завръщат в Пловдив
Gold School партитата се завръщат в Пловдив

Gold School партитата се завръщат в Пловдив

публикувана на 12.10.2013 04:17

 

"Пловдив доказва, че не трябва да е град на чалгата. Вие сте истинските пловдивчани и с "черната" музика, и изпълнителите си, правите града на моя баща Еди Казасян, толкова велик. Благодаря ви!", започна жестокото парти в бар HQ вчера вечерта Don Eddy пред препълнения със звезди бар. 

 

От вчера (11.10) жителите на Пловдив могат да се похвалят с нова придобивка за развлечение. Откриването на bar & dinner HQ уважива Podnulevia, Liter Jack, Venzi, Емо от Central Side, Виктор Гърков и други пловдивски перли на черната музика. 

 

Подобаващото парти за откриването сложи началото на един незабравим купонджийски сезон. Гостите се потопиха в света на хип-хопа чрез завръщането на разтърсващите до скоро "градът на Тепетата" партита, а имено G'OLD SCHOOL Ent. с host Don Eddy.

 

На сцената заблестя и усмивката на Веси Бонева, която зарадва публиката с няколко изпълнения на живо, представена именно от Don Eddy, който не спря да хвали гласовите й възможност през цялото време.  

 

Вечерта бе подсладена от напитката заливаща света Kdrink BG, както много подаръци и невероятно настроение, поднесено от най-големите зад пулта и микрофона.

 

Заведението е обзаведено по последните модни тенденции, напълно подходящо за празнуване на вашия личен или фирмен празник. Концепцията на заведението е да се чувствате приятно, да се забавлявате с приятели и да разпускате след дългия работен ден.

 

СНИМКИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

 


Седмична програма