logo

plovdivclubs.com

Градът, който никога не спи
Градът, който никога не спи

Градът, който никога не спи

публикувана на 03.02.2012 03:15

 

В Пловдив се намират най-верните фенове на жанра поп фолк и именно тук ще откриете и най-голямото разнообразие от заведения, в които може да се насладите на музика с популярно звучене, примесено с ориенталски ритми.

 

Въпросът е къде и кога?

 

Нещо, което ще заинтересува младите хора от града под тепетата са студенстките партита, които почти всеки клуб организира в определен от тях ден от седмицата. Тогава за учащите се във ВУЗ-овете има специални промоциални цени и програма, която да ги забавалява. Така че, ако си студент и искаш да разпуснеш малко, заповядай:

 

- всеки понеделник в Club Famozo;

- всеки вторник в Club Secrets и club Histeria; 

- сряда те очакват в Club Versai;

- четвъртък – в Infi Folk Deluxe

 

Всеки един от клубовете – Infi Folk Deluxe, club Histeria, club Secrets, club Famozo, club Versai по правило предоставя освен стандартната програма за седмицата и нещо ново, с което да изненада своите гости – от нови промоции на алкохолни питиета до тематрични вечери. Като започнем с медицински партита до участия на балетни формации.


Поп фолк изпълнителите обожават да идват в нашия град на участия, защото именно тук се срещат с най - верните си фенове. И това важи в пълна сила за почти всики музикални жанрове. Ние сме с южняшка кръв.


Заповядайте в града на забавленията. Градът, който никога не спи, защото винаги има кой да се забавлява.

 

 


Седмична програма