logo

plovdivclubs.com

ГРУПА АТЛАС С КОНЦЕРТ НА ОТКРИТО В ПЛОВДИВ
ГРУПА АТЛАС С КОНЦЕРТ НА ОТКРИТО В ПЛОВДИВ

ГРУПА АТЛАС С КОНЦЕРТ НА ОТКРИТО В ПЛОВДИВ

публикувана на 10.08.2016 10:07

Легендите от група „Атлас“ ще изнесат концерт на откритата сцена на Младежкия хълм на 13 август. Групата в състав Петър Писарски, Георги Арсов, Иван Несторов, Асен Драгнев и Драгомир Ганчев пристига в Пловдив за да зарадва публиката с як саунд. Входът за концерта ще бъде свободен.

 

"АТЛАС" е емблематична за българската музика група от страхотни музиканти, с дълга история, съчетала различни стилове. Една от най-харесваните български рок и поп групи ще зарадва своите почитатели с класики като "Кукла" , "Играта свърши", "Сляпо момиче", "Есенни цветя", "Капка от любов" иоще много други прекрасни песни от група Атлас.

 

На 19-ти август пък ще се проведе третото издание на танцовата фиеста ще се проведе "Пловдив танцува под звездите“отново на откритата сцена на Младежки хълм - Plovdiv Vibes .

 

Събитията на първата откритата сцена на Младежки хълм  се провеждат всеки уикенд, като публиката може да посещава културни събития на територията на парка напълно безплатно, споделиха за mediacafe.bg главните организатори Стефан Горанов и Гаро Узунян. Форматът Деца творят в Капана, (който се провеждаше в продължение на три години в едноименнип квартал), също е част от програмата в новата си форма - Деца творят на Хълма. Посетителите могат да се включат в различни инициативи за деца и възрастни, които се провеждат през деня, както и да изживяват заедно на открито музикалната и танцова програма през вечерите.
 

 

Сцената на Младежки хълм е създадена по предложение на Гаро Узунян от клуб Библиотеката, и е включена в календара на Инкубатор 2014-2020.

 

Проектът се осъществява чрез обособяването на една основна фестивална зона, която се намира в рамките на град Пловдив, но на практика се намира извън жилищни зони, където да създава дискомфорт на гражданите. Успоредно с това проектът Plovdiv Stage Park включва и 10 сцени в градска среда - паркове, спортни зони и други. Това са сцени, които са напълно безвъзмездни и могат да бъдат използвани от всеки, който кандидатства за конкретна сцена и бъде одобрен.

 

ВИДЕО от Пловдив танцува можеда видите ТУК

СНИМКИ от Младежкия хълм през 2015-та може да видите ТУК!

Музикалните събития под тепетата ще намерите само в PlovdivClubs.com!

 


Седмична програма