logo

plovdivclubs.com

Група ПИФ отправя предизвикателство към фенове
Група ПИФ отправя предизвикателство към фенове

Група ПИФ отправя предизвикателство към фенове

публикувана на 17.09.2014 03:13

„Седем думи от мен,
седем рози в един ден,
стих подарен,
седем пъти за спомен”



Вдъхновени от този свой стих, P.I.F. отправят предизвикателство към своите фенове: докато светът се задръства от празни, ненужни, безсмислени, болни и опасни думи, вие открийте седемте най-важни за вас думи и ги споделете със света.



За целта, използвайте без ограничение аудиото, видеоклипа или караоке версията /или части от тях/ на песента „Седем” и върху нея създайте свой видеоклип като използвате смартфон, камера, рисунки, фотографии, глас, анимация, 3D, слайд или друго, което фантазията ви сътвори.

Няма правила, а само една цел - да отворим сърцата си и да споделим на света своите седем най-важни думи. Готовите видеа споделяйте на страницата на P.I.F. във Facebook.

Десет от авторите и създателите на видео клипове събрали най-много лайкове ще получат покани и тениски за концерта на P.I.F. „СЕДЕМ ДУМИ” в Sofia Live Club на 16 октомври 2014г., чиято концепция ще включва излъчването на части от най-харесваните във Facebook видеоклипове.

Крайният срок за класиране на клипове е 10:00 часа на 12.10.2014.



Групата от сега е убедена, че от „седемте думи” на феновете ще бъде създадена следващата им песен. А някой друг пък ще се вдъхнови за стих. И ето как вашите най-важни седем думи ще имат шанса да докоснат и много други отворени сърца.



Желаем ви успех!



P. S. Администраторите на Facebook страницата на P.I.F. си запазват правото да изтриват клипове с непристойно съдържание. Предварително ви благодарим за разбирането.


Седмична програма