logo

plovdivclubs.com

Група Скандау хванаха 100 кила в лъжа
Група Скандау хванаха 100 кила в лъжа

Група Скандау хванаха 100 кила в лъжа

публикувана на 07.04.2014 09:32

 

Рапърите, които подмениха буквичката „л” в името на групата си „Скандау”, са много наясно и с останалата азбука и как техни колеги трупат точки с подобни трикове.

 

Най-масово рапъри редели рими със сочно, френско „р”, като любимецът на всички 100 кила. „Това е бутафорно неможене. Могат да си казват всички буквички обаче се правят”, сигурен е Лъчо. Тото пък си спомни за песен на Килата и Конса. „Бях много учуден, че пее: „Аз печеля от това, че не мога да казвам „р” Много добре си го казва”, добавя Тото от „Скандау” при гостуването си в шоуто “Plovdiwood”. Съвсем чисто 100 кила нареждал в популярното парче за варненските мошеници в клуба. „И в друг случай въобще не би звучало по тоя начин!”, настоява Лъчо и препоръчва на феновете да си пуснат от по-старите песни, за да сравнят.

 

„Скандау” разобличиха още една заблуда... че имат много фенки. „За пред камера нямаме нищо – нито фенки, нито гаджета”, отговарят в един глас. Водещият Стелиан Димитров ги светна какъв е проблемът – Лъчо и Тото са бивши футболисти и ако си бяха останали да ритат, сега кеф ти Алисия, кеф ти Николета. „Това е клише!”, веднага го прекъснаха. „Ние сме певци, за да си хващаме футболистки. Падаме си по жени в спортна форма”, обясниха Лъчо и Тото. С футбола не са прекъснали напълно, включват се благотворително в „Отбора на сърцето”, дори гостуването им беше по екипи, тъй като пристигаха от мач. „Ние и затова сме се кръстили „Скандау”. За да няма абсолютно никаква драма около нас”, пожелаха си изпълнителите, които иначе не се посвениха да разчовъркат гей скандала в Троянския манастир в последния си видеоклип.

 


Седмична програма