logo

plovdivclubs.com

Halloween style 2012
Halloween style 2012

Halloween style 2012

публикувана на 31.10.2012 06:28

Обновяването на гардероба не винаги е лека задача – не само, защото в повечето магазини бълват турска и китайска стока, която е изключително "разнообразна" и "качествена", но и защото доста често хубавите стойностни дрехи не са ни по джоба. Искаме да ви предложим едно място, което съчетава качество и цена! Това са магазини FREA! Сигурни сме, че всеки е влизал в подобен род магазини за дрехи втора употреба. Дали сте излизали веднага или сте пазарували от тях е друга тема. Надявам се , че след като прочетете следващите редове ще успеем да променим малко остарелите възприятия относно тези стоки.
 

Е
дна доста интересна гледна точка е мнението, че с всяка закупена дреха вие не само спестявате за своя джоб. Освен това статистиката сочи, че за всеки килограм дрехи фирмите изхвърлят средно по 6 литра въглероден окис и използват около 5 000 литра вода. УОУ!!! Доста стряскащи факти са производството на дрехи! Ако сте природозащитник може би това трябва да ви бъде основния мотив да закупувате дрехи втора ръка.
 

От друга страна, ако искате да сте в крак с модата, ако сте новатор в модата, то определено това е точното място. Магазините зареждат своите дрехи от Англия, където модата винаги е поне с 1 крачка пред родния ни пазар. Винаги старанието да изглеждаме добре е качество, което се цени много.
 
 
Не случайно хората казват, че дрехите посрещат, а по ума изпращат. Това, което ни направи впечатление, е отношението на FREA  към крайния потребител. Те самите се стремят да създават добро впечатление в пловдивчани.  Отдалече се забелязват красиво подредените витрини и интересния подход, който може да ни достави удоволствие на съпътстващия празник.
 



Можете да намерите неносени, все още нови дрехи, на които им стои етикета със старата цена. Цени започват от левче, като ще се потопите в богатството на модните тенденции от Великобритания. Пригответе се за обиколка из трите магазина в Пловдив сред 30 000 различни артикула. С две думи магазини FREA са олицетворение на т.нар. shopping терапия.
 

Дори да нямате представа каква дреха ви трябва обиколката из Frea ще ви изненада приятно, повярвайте ни!
 

Новооткритият магазин FREA, където може да намерите всичко необходимо за гардероба ви, се намира на бул. "Цар Борис 3 Обединител" (срещу х-л Тримонциум).


Седмична програма