logo

plovdivclubs.com

Хелуин в пловдивските заведения
Хелуин в пловдивските заведения

Хелуин в пловдивските заведения

публикувана на 29.10.2012 11:21

 

И така през тази седмица се задава един така стар "български" празник- Helloween. Ще можете да срещнете всякакви образи от Червената шапчица и Кумчо Вълчо до разбира се Playboy зайчетата, подкачащи наляво-надясно. Всеки бърза маскира се, гримира се, слага костюма и тръгва по пловдивските улици към своето любимо заведение.  А разбира се те са се подготвили и партита няма да липсват, че даже да се чудиш на кое точно да си избереш.

 

 

Преси ще бъде маскираната лейди в клуб Secretс. Точно на Хелуин Преслава ще забавлява феновете си в заведението, сред които очакваме да присъстват най-вече горе споменатите зайчета , в компанията на вече доста баналните ангелчета с крилие и дяволчета с рокца. Въпрос на вкус!



В INFI club са добре дошли всички веселяци с маски или без. Както всяка година по традиция от заведението ще дават награди за най-добър костюм.



Изпълнителката, която е известна с това, че често променя визията си(досетихте ли се?) Галена ще е маскирания гост на клуб Histeria. С какво обаче е решила да ни изненада- и ние не знаем.


Едно различно заведение в една различни Хелуин парти ни очаква в Mojito. От клуба обещават: " Ще бъде цветно и черно-бяло! Ще бъде страшно и смешно! Ще бъде странно и забавно! Ще бъде Helloween в Мохито!"



DJ DIAN SOLO ще се е маскирал зад пулта на Planet la Dolce Vita. Очаква ни и Happy hour с най-добрите напитки Black Bush, Johnnie Walker Black Label & Smirnoff Black.



За тракийските пловдивчани наскоро отвори едно нова заведение, което разбира се се е постарало за предстоящия празник. През целия ден в SKY BEACH ще има тикви, от които ще можете да си направите най-страшния фенер за продължението на партито вечерта.



В любимото ни заведение- Whisky bar Emona Ни очаква DJ Stanley както и уникална украса от заведението. Там партито е наежбежно! Наш фотограф ще се забавлява с вас, оглеждайте се! И той ще е маскиран.

 

Още забавление през Хелуинската нощ ни очаква в клуб Брилянтин с музикално оформление поднесено ни от DJ Rocco. Маскено парти ще има и в клуб "Берьозка"! В нощта на 31 срещу 1 участвайте в конкурса за най-атрактивна компания - наградата е бутилка марков алкохол.



И още много други и различни партита с все една и съща тема ХЕЛУИН! Забавлявайте се!




Седмична програма