logo

plovdivclubs.com

Хиляди подкрепиха Кари в Галакси (снимки)
Хиляди подкрепиха Кари в Галакси (снимки)

Хиляди подкрепиха Кари в Галакси (снимки)

публикувана на 01.06.2014 10:41

 

Около 1000 ученика от различни училища се изсипаха тази вечер в клуб Галакси, за да подкрепят своята съученичка Катерина Матеева, която претърпя тежък инцидент на 19 май. Един ден прди това пък около 400 напълниха и Лятно кино "Орфей" в първата част от двудневните коцерти за Кари.

 

Малко преди 19:00 часа, пред клуба в квартал "Тракия", се изви огромна опашка, като някои от купонджиите чакаха повече от 45 минути, за да влезнат. Началото бе избухващо, защото един след друг на сцената се качваха познатите на всички Лора Караджова, Central Side, Danny Morales, WATUP, 5 Стотака, The Center и Теодора Цончева, Сани Алекса и много други, които заедно с препълнения клуб не спираха да изпращат положителна енергия на Катерина. Тийнджърите подивяваха всеки път, когато на сцената излизаше някои от артистите включили се в благотворителната кауза за набиране на средства. 

 

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ МНОГО СНИМКИ И ВИДЕО ОТ СЪБИТИЯТА В ЛЯТНОТО КИНО И КЛУБ ГАЛАКСИ


Организатори на концертите са учениците от няколко елитни гимназии като ЕГ "Иван Вазов", ОМГ "Академик Кирил Попов", ЕГ "Пловдив", Национална Търговска Гимназия - Пловдив, ПГТ - "Проф. д-р Асен Златаров" и Френска езикова гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери". Всички те са от различни класове но се обединяват, за да помогнат на Кари и да съберат средства за изключително скъпата рехабилитация на деветокласничката.  


Дарителска сметка:


Катерина Илианова Матеева

IBAN: BG29PRCB92301046250311

BIC:PRCBBGSF



Седмична програма