logo

plovdivclubs.com

И дъжда не провали концерта за Тони в Пловдив
И дъжда не провали концерта за Тони в Пловдив

И дъжда не провали концерта за Тони в Пловдив

публикувана на 17.09.2014 11:00

 

Въпреки проливния дъжд снощи, благотворителният концерт с участието на много звезди от родната поп-фолк сцена, за болния Тони от Пловдив се състоя. Събитието се проведе на открито в лятно кино "Орфей" и събра близо 300 души престрашили да се поизмокрят, но да се включат в каузата за лечението на 9 годишното момче болно от детска церебрална парализа.

 

Хубавото е, че нито един изпълнител не се изплаши от студеното и мокро време. Напротив, всички изпълнитeли в лицата на Преслава, Борис Дали, Алекса, Ваня, Dj Дамян, Димана, Dj Тишо, Гергана и Татяна излезнаха на сцената и пяха, отдадени на каузата. Звездата Преслава пък дойде настинала, научи plovdivclubs.com и сърдечно пожела на Тони бързо оздравяване.

 

На събитието присъстваха около 300 човека, повечето от които се бяха разположили на „втория“ етаж на киното, на сухо. Разбира се, имаше и ентусиасти, които с или без чадъри се вихреха до сцената.

 

Таксата бе 10 лева, а сборът от парите ще бъдат дарени на родителите на момчето в близките дни. На входа бе разположена и кутия за дарения.


Сумата нужна за операцията е 8 000 лева. 

 

Афтър партито продължи също благотворително в клуб Галакси, които бяха оснвни партьнори на концерта в подкрепа на Тони и дариха голяма сума за него. Миналата седмица организаторите на концерта събраха близо 2000 лева на MMA бовете на Фребната база в Пловдив. 

 

Тони е роден в гр.Пловдив на 29.12.2004г.


На крехката възраст от шест месеца му е поставена диагноза детска церебрална парализа. Това е едно заболяване, което изисква много грижи, процедури и средства всеки ден и без прекъсване.Заболяване, с което се бориш всеки ден. По мнение на специалисти (невролози , рехабилитатори, ортопеди и др.) Тони има голям потенциал за развитие.Той е умствено съхранен, но двигателните му способности са минимални.Заради това той трябва да посещава ежедневна рехабилитация, която увеличава шансовете му един ден да проходи без чужда помощ.

Всеки който желае да помогне може да го направи на дарителска сметка в лева


към УниКредит Булбанк АД
Титуляр на Сметката: Тони Александров Панайотов

IBAN BG89UNCR70001521396811
BIC UNCRBGSF


ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

 


Седмична програма