logo

plovdivclubs.com

Има ли студенти в Пловдив!?
Има ли студенти в Пловдив!?

Има ли студенти в Пловдив!?

публикувана на 05.12.2012 10:40

 

Наближава 8-ми! Всички бъдещи,настоящи и завършили студенти се готвят вече за празнуване. Тази година "празникът" се пада даже в събота. Какво по-хубаво! Празненствата ще започнат още в петък! Всеки заминава. Въпросът ни е ще останат ли студенти под тепетата? В града ни ще има доста интересна програма. Като за начало от 17 часа на сцената пред сградата на общината ще излязат Криско, Лора Караджова и 100kila. Концертът е с мотото “Пловдив обича своите студенти". 


След концерта всеки ще може да си се насочи към заведението , което е избрал да посети.  Ако все още не сте направили своя избор, ние ще ви предложим някои заведения , които са се подготвили специално.  Шарено празненство ви очаква в Mojito. А за най -големите веселяци ще има и награди! Зад пулта - пловдивската сензация DJ G ще миксира най-яките хитове специално за всички заклети купонджии.


Друго добре подготвило се заведение е Whisky bar Emona. Различната музика ще бъде подбрана от DJ STANLEY, а  приятната обстановка ще Ви накара да си прекарате една неповторима нощ. За всички студенти ще има специална оферта КУВЕРТ= 17,00лв. + 5лв.=СВОБОДНА КОНСУМАЦИЯ , а за всички закупили КУВЕРТИ ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ .


В Sky Beach bar обявиха "Traffic Light party" за всички студенти. Идеята е да сте облечени според твоя статус. Червено-зает, жълто-пробвай ме,зелено-свободен/а съм за действие. А куверта е само 14.99лв.


Артистите от RE- VIEW ще пускат специално за всички студенти в ESCAPE MODA BAR PLOVDIV и  бар Kaskada, където съответно зад пулта ще застанат REGGI и YOKO LOVE.  Всички знаем, че диджеите, които представят “RE – VIEW”, не са подбрани случайно, така че това е мястото за 8-ми.


За студентите с любов ще пуска GUERRERO в club SOHO. Не го пропускайте! Едно страшно парти в едно различно и готино заведение.


Planeta Payner club също ви очаква да продължите вечерта с тях до сутринта! Много промоции и изненади очакват всички там. Купонът ще продължи до зори!


За всички обичащи Chervilo, там ви очакват Pacho B & Vera Russo (Live Vocal) и MARCOS CRUZ(SPAIN) & Max & Danny. 


Където и да празнувате, Plovdivclubs.com ви пожелава весело изкарване, много положителни емоции и усмивки!




 


Седмична програма