logo

plovdivclubs.com

Избраха Мис Пловдив Лято 2014 в Планет
Избраха Мис Пловдив Лято 2014 в Планет

Избраха Мис Пловдив Лято 2014 в Планет

публикувана на 10.07.2014 01:33

 

Любимият на хиляди пловдивчани клуб Planet не спира и в сезона на летните жеги да радва своите почитатели. Снощи клубът се пръскаше по шевовете от красиви лица и тела, преплетени в ритъма на музиката, поднесена от DJ TODD. Професионалният екип на заведението се  грижеше за доброто настроение на своите гости.

 

Лидерът на модерното забавление в Пловдив посрещна на сцената си 10 красавици, които се бореха за титлата Мис Пловдив Лято 2014, част от Мис Черно море. Събитието, организирано от Visages Model Group, премина в 3 кръга –спортно-елегантен, кръг по бански и трети- в официални булченски рокли.

 

Тъй като всички момичета изглеждаха просто перфектно, на журито му бе много трудно да избере победителката. След дълго мислене те избраха топ 3. На трето място се нареди  Вероника Мушакова, на второ Венета Илиева, а корона си закичи Мария Попова. Диамантената диадемка донесе миналогодишната носителка на титлата  Венцислава Тафкова, която сама е сложи на главата на победителката. Всички момичета получиха много награди и изненади осигурени от спонсорите и организаторите на събитието.

 

Символ на супер качествен ентертейнмънт – това е Планет. За това допринася много и управителката на клуба –Ели Ралчева. Снощи тя се доказа като като професионална шоуменка и се изяви като водеща на събитието.

 

Много цветове, усмивки, страхотен саунд и преплетени красиви дамски тела, всичко това допринасяше за страхотното настроение на  Планет.

 

За всички, които не са успели  да посетят снощи Planet, ние  от Plovdivclubs ще ви направим свидетели на случващото се. СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК.

 

 

 


Седмична програма