logo

plovdivclubs.com

Избраха новите Мис и Мистър УХТ 2016 (СНИМКИ)
Избраха новите Мис и Мистър УХТ 2016 (СНИМКИ)

Избраха новите Мис и Мистър УХТ 2016 (СНИМКИ)

публикувана на 19.05.2016 05:13

Фитнес страсти владеят новите Мис и Мистър УХТ


Първокурсничка от специалност „Технология на месото и млякото“ на Университета по хранителни технологии Мария Маринова стана новата Мис УХТ, избрана на специално събитие миналата вечер /17.05/ в клуб Планета организирано от Студентски съвет към ВУЗ-а.

 

Красивата Мария спечели еднодушно вота и на журито и този на публиката. "Предизвикателство беше за мен, вълнуващо и забавно. Трудно ме навиха да участвам",  сподели Мария, която се пусна в дефилето на кандидат-миските и по жълт бански, а официалното й облекло предварително беше сигнализирало, че тя е фаворит за титлата .

 

"Короната задължава. Сега трябва да бъда пример за всички студенти. Очаквам положителни реакции в университета за този успех", сподели още Мис УХТ 2016. Тя получи примамливата покана да участва в бъдещ клип на вокалиста, гостувал в нощния пловдивски клуб, където се състоя кастингът.

 

Ивайло Йорданов от „Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти“ пък е Мистър УХТ 2016.  Той демонстрира овладени прийоми на подиума и бързо предизвика адмирации.

 

"Конкуренцията беше много голяма, а усещането – уникално. Винаги съм мечтал да получа тази титла", директен беше Ивайло. Амбициран е да продължи с участията в кастинги и споделя, че е фен на бързата скорост. Пристрастен е към фитнес залата. За фитнес страстите си разкри и миската Мария Маринова.

 

Нейни подгласнички са Олга Христозова и Стоянка Русева. Тройката от Мистър УХТ 2016  оформиха Георги Костадинов и Мирослав Колев. Станимир Стойчев пък спечели приза на публиката при мъжете.

 

 

Снимките от Планета клуб са ни изпратени от Университета по хранителни технологии (УХТ)

Всички музикални събития под тепетата може да намерите в сайта на пловдивските клубове - PlovdivCLUBS


Седмична програма