logo

plovdivclubs.com

ИЗКУСТВОТО ДА СЪЗДАДЕШ СВОЯ КОЗМЕТИКА САМ
ИЗКУСТВОТО ДА СЪЗДАДЕШ СВОЯ КОЗМЕТИКА САМ

ИЗКУСТВОТО ДА СЪЗДАДЕШ СВОЯ КОЗМЕТИКА САМ

публикувана на 17.03.2017 10:53


Запознайте се с бъдещето на козметиката - Индивидуално разработени продукти за лице, изцяло според личните Ви нужди и предпочитания


Красотата не е съвършенство. Красотата е настроение. Тя е цел. Красотата е привличане и индивидуалност. Защото всяка жена е уникална с излъчването и с кожата си.


Създайте своя лична грижа за кожа и почувствайте лукса на персоналната козметика!


Историята на Ренора се ражда в търсенето на перфектната козметика за лице. Разработена посредством нов научен подход - индивидуална рецептa за всеки клиент и тип кожа,Renora Cosmetics е създадена за хората,които години наред търсят идеалната формула и ежедневно се изправят пред предизвикателството да открият подходящия продукт за кожата си. Всяка комбинация от консистенции и съставки представлява прецизна формуа от ефикасност и усещане, за да се предостави съвършенният за всяка кожа продукт.

 

Персоналният крем Ренора е съобразен и създаден изцяло според изискванията и желанията на Вашата кожа,като й доставя само това от което се нуждае. Всеки продукт Ренора е истинска работа на професионалисти, изискваща огромно старание, неограничен брой тестове, за да се достигне до изключителния му резултат. Експертен съвет, точна диагноза на кожата и специфични натурални съставки… Невероятни текстури, не по-малко важни от състава на един крем.  Различните типове кожа получават собствена консистенция според нуждите им – плътен бял крем за сухата и дехидратирана кожа,кремообразен серум за мазната и комбинирана кожа,фин пухкав крем за чувствителната кожа… Това са само малка част от тайните на Ренора – хиляди комбинации и възможности разработени само и единствено за Вас!


Всяка персонална рецепта е специално творение,плод на тясното сътрудничество с дерматолози и козметични експерти с дългогодишен професионален опит. Далеч от класическите формули на козметиката в търговската мрежа, продуктите на Ренора се изготвят на момента, в съответствие с поръчката, заявена от конкретния клиент.

 

 

Как работи Ренора?


Благодарение на иновативния метод за диагностика,онлайн платформа на Ренора изследва и отбелязва нуждите и желанията на всеки клиент ,като създава перфеткния за неговата кожа продукт. Въпросника на Ренора е разделен в 2 варианта: „Диагностик’’ и „По ваш избор”. „Диагностик’’ е препоръчителен за всеки,който не знае от какво точно има нужда неговата кожа. Вие отбелязвате проблемите на кожата,а Той задава въпроси свързани с тях. Във финалната стъпка избирате дали крема Ви да съдържа парфюм и слънцезащитен фактор,а също така и дали той да бъде дневен,нощен или и комбиниран. Изброени са и съставките,които нашият „Диагностик’’ е препоръчал специално за кожата Ви.

 

Вторият вариант е „По ваш избор’’.  Той е предназначен за хора,които имат ясна представа какво да съдържа кремът им – любими или предпочитани суровини. В него са изброени нашите активни съставки,групирани според предназначението им (овлажняващи,почистващи,успокояващи и т.н.). Вие маркирате желаната съставка,а също така и количеството й на концентрация.

 

Избора на активни съставки, не е плод на случайността. Renora Cosmetics използва 100% натурални масла от екологично чисти растения, подлагани на постоянен контрол,за да се запазят витамините и да се съхранят антиоксидантните им свойства. Всяка съставка е внимателно подбрана, от аромата до специфичните й подхранващи, регенериращи или успокояващи свойства. За експертите на Ренора, всеки персонално създаден продукт е ново предизвикателство. Старателното  и последователно съчетаване на желаните субстанции е от основно значение за окончателната ефикасност и стабилност на всеки персонален крем. Той преминава през редица тестове,за да се достигне изключителния му резултат. Продуктите и съставките не се тестват върху животни и в производството им не се използват генетично модифицирани организми.

 

Renora Cosmetics комбинира науката и красотата с една единствена цел - удовлетворение! Това е им мотото на марката.  


Превърнете грижата за кожата си в нещо вълнуващо и изключително!


Историята на един крем Ренора – как да го създадете,как изглежда той и отзивите за един напълно персонализиран продукт можете да откриете тук:

 

 

Забавлявайте се, творете, направете нещо изключително за кожата си, защото любовта към живота започва от любовта към себе си!


Коя е идеалната разкрасяваща формула за вашата кожа? Открийте я ТУК


Седмична програма