logo

plovdivclubs.com

Излезе официалното видео към Заедно на Ваня Златева
Излезе официалното видео към Заедно на Ваня Златева

Излезе официалното видео към Заедно на Ваня Златева

публикувана на 14.10.2014 04:49

 

Днес излезе официалното видео на песента на Ваня Златева „Заедно“. То бе пуснато точно в полунощ и само няколко часа след  премиерата събра около 2000 гледания. Изключително свежият клип навява лятно настроение и свежи емоции.

 

Режисьор на видеото е Виктор Иванов, а оператори са Димитър Скобелев и Христо Дачев. По текста са работили Константин Бешков, Борис Спасов и самата Ваня. Музиката е дело на екип от Ивайло Стайков, Стойко Милев, Константин Бешков и Борис Спасов. Аранжимент Freak Collective.

 

Родена в Хайделберг (Германия), Ваня Златева е израснала и живее в Пловдив, откъдето черпи любов и вдъхновение. 6-годишна започва да тренира художествена гимнастика, а след това учи в спортното училище „Васил Левски”. Творческата ѝ същност обаче винаги намира начин да се прояви.



Започва да се занимава професионално с музика през 2011 година и макар че знае за дарбата си от малка, сякаш нарочно крие таланта дори от себе си. Но тази година моментът на Ваня Златева настъпва и цяла тайфа верни приятели са зад гърба ѝ в дебютния ѝ проект. Защото новото начало винаги е по-лесно, когато хората са „Заедно”.

 

В социалната мрежа вече валят поздравления към изпълнителката. Безбройни са коментарите от типа: „Страхотен клип! Браво!“, „ Супер якото е!“, „Клипът е уникален и песента е супер!“. Видеото днес бе споделяно от много хора, сред които и много познати звезди от българската музикална сцена. Всички те поздравяват Ваня за страхотната песен и готиния клип.

 

Гледайте видеото и Вие ТУК.

 

 


Седмична програма