logo

plovdivclubs.com

ИЗПРАЩАМЕ ЛЯТОТО НА АНТИЧНИЯ СЪС СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ
ИЗПРАЩАМЕ ЛЯТОТО НА АНТИЧНИЯ СЪС СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ

ИЗПРАЩАМЕ ЛЯТОТО НА АНТИЧНИЯ СЪС СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ

публикувана на 20.08.2018 11:00


Стефан Вълдобрев, Обичайните заподозрени и Симфоничния оркестър на Пловдивската опера заедно в невероятен спектакъл на 28 август


Защото те ни показаха как да я караме “По-полека”. Защото всяко лято си има своя “Бряг с цвят най-зелен”, защото всяко лято си има една “Тя”… И всяка зима има своя “Сняг над Сахара”, а всъщност никоя от тези песни “не е за любов”. Те са за много повече…

 

 

Лятото е към края си, но сме длъжни да го изпратим подобаващо като си припомним най-хубавите му мигове, за което ще ни помогнат Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Стоян Янкулов – Стунджи, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов – Еко и Симфоничния оркестър на Пловдивската опера. На 28 август от 21 часа на сцената на Античния театър те обещават любимите песни на групата, поднесени по нов и неочакван начин, много усмивки и емоции.

 

 

Стефан Вълдобрев никога не е крил симпатиите си към Пловдив, където концертите на групата винаги са едни от най-посетените им в страната, а хората пеят всяка дума заедно с тях. Турнето под заглавие “По-полека Symphony” премина през няколко емблематични морски дестинации като Баш Бар на Градина и култовия бар Малката текила на плажа в Созопол, където само можем да си представим енергията и любовта, които Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени са създали. В самия край на месеца е ред и на Античния театър и пловдивската публика да изживеят магията от взаимодействието на лятото, морето и Стария Пловдив.

 

 

Специално за концерта в Пловдив, MediaCafe.BG и PlovdivClubs.com организират игра, с която може да спечелите ТРИ двойни билета за спектакъла на 28 август.


Условията са прости – единствено трябва да споделите с нас любимата си песен от богатия репертоар на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с коментар под публикацията във Фейсбук страницата ни.

 

Начало на играта 17-ти август.

Край 12:00 часа на 24-ти август (петък).



На 24-ти ние чрез жребий ще изтеглим късметлиите, които ще станат част от това незабравимо преживяване, а поканите ще може да получите от касата на ТА "МаскАрт" в Дома на Културата "Борис Христов".

 


Седмична програма