logo

plovdivclubs.com

Как върви НОЩЕН Пловдив през лятото?
Как върви НОЩЕН Пловдив през лятото?

Как върви НОЩЕН Пловдив през лятото?

публикувана на 01.08.2014 01:27

 

 

Юни и юли си отидоха. Решихме да направим кратък мини обзор на някои от най-запомнящите се партита от изминалото наполовина лято. Е.... то  какво лято е, като се уби да вали. Така е много дъжд валя и продължава, но купоните под тепетата не спряха на пук на всичко.

 

Ето какво сте изпуснали......

 

Група P.I.F. изнесе уникален tribute на легендарните Depeche в летни сцени „Конюшните на царя“. Всички присъстващи пяха, танцуваха и се забавляваха с Димо и компания, които не спряха за минутка  и около 2 часа не слязоха от сцената. Вечерта се превърна в едно пътешествие през времето, с любими песни от дискографията на Depeche Mode. С това момчетата от P.I.F. отдадаха своето уважение за приноса на музикантите от британското трио към световната поп музика.

 

Лидерът на модерното забавление в Пловдив Planet club посрещна на сцената си 10 красавици, които се бореха за титлата Мис Пловдив Лято 2014, част от Мис Черно море. Събитието, организирано от Visages Model Group, премина в 3 кръга –спортно-елегантен, кръг по бански и трети- в официални булченски рокли. Тъй като всички момичета изглеждаха просто перфектно, на журито му бе много трудно да избере победителката. След дълго мислене те избраха топ 3. Всички момичета получиха много награди и изненади осигурени от спонсорите и организаторите на събитието.

 

В края на юни хип-хоп триото Ъпсурт препълни клуб "Брилянтин". Ицо - Хаза, Бат Венци и Буч изригнаха в 01:30 часа и не спряха нито за миг. Те бяха подготвили уникален скоростен едночасов лайв, който със сигурност надмина и най-смелите очаквания на феновете, дошли на концерта, като изпълниха най-яките си парчета, които повечето си тананикаме всеки ден. Многобройните гости имаха възможност да танцуват и снимат с изпълнителите, а те разбира се не отказаха на никого.

 

За първи път в България през юни гостуваха партимейкърите на световно известната верига La Folie Douce.  Артистите, в това число саксофонистът на Leni Kravitz, Abitabile Cyril - DJ Lyrics, Plagnard Capucine – вокал, Vaffier Cyril – вокал ни представиха най-доброто от своя сетлист. На сцената те пяха, свириха, танцуваха и не се спряха за секунда в продължение на 3 часа. Такова нещо нашият екип не бе виждал до сега на клубна сцена под тепетата. Подбраните хитове, представени по един уникален и различен начин направо подлудиха до лудост препълненото заведение, а французите не спираха да надъхват посетителите, подканяйки ги да издивяват заендо с тях. Най-силният им коз е фактът, че всичко е абсолютно на живо и никога не се знае какво ще се случи по време на вечерта.

 

Легендарните или рок динозаврите, както ги наричат, от група "Сигнал" препълниха Библиотеката за първия рожден ден на арт клуба. Заведението едва побра желаещите да видят Данчо Караджов и компания, а някои от гостите дори се наложи да стоят прави мирно до вратата. Младо и старо пя, танцува и се забавлява със знамениете музиканти, а настроението, което витаеше във въздуха бе неописуемо.

 

Щурият нов хит „Хавана Тропикана“ на най-дивата и в същото време класна поп фолк звезда- Галена звуча за първи път на живо в Пловдив в едноименния Планета Пайнер клуб. Купонджиите в заведението - Пловдив пожелаха Галена да им изпълни и досегашните си мега хитове, а тя се развихри на макс.Това се случи през изминалия месец, когато освен нея в заведението гостува Соня Немска, Татяна, Малина и Андреа.

 

Морският дух и настроение дойде в Пловдив само преди няколко дни – край квартал Коматево, с партито на Мелформатор. 20-часа музика и купон, над 500 души, които се люлеят в хамаци, плуват в басейна, разхождат се боси по тревата и като цяло си правят един уникален летен купон, какъвто нито едно друго място не може да им осигури.

 

Какво щуро лято! В Пловдив! А август тепърва започва!

 

 

 

 

 

 


Седмична програма