logo

plovdivclubs.com

Калвин Колдозар Брадус младши идва в България
 Калвин  Колдозар Брадус младши идва в България

Калвин Колдозар Брадус младши идва в България

публикувана на 13.03.2013 09:52

 

Калвин  Колдозар Брадус младши идва в България!!!  Страхотно нали, всички обичаме нестандартния му стил и музика, особено когато се е превърнал в реге!

 

За всички, които не разбраха Калвин е по известен под псевдонима Snoop Dogg, а от скоро променен на Snoop Lion. И да той идва в България! Всеразвитият облик на Snoop Lion, преминал през  повече от 38 филма, издал 11 рап албума, а през 2012г. отказал се официално от този стил музика, започва да пее Реге. Освен новият стил музика, на кино екраните ще излезе и новият му филм „Reincarnated” .

 

Очаквайте да чуете парчета от новия му реге  албум , със същото име като филма „Reincarnated”   („ Прероден”), който ще излезе в България през април тази година. В албума има 18 парчета, сред които  „La La La” и “Lighters up” , но феновете му ще чуят и вечните хип хоп хитове като  “Drop It Like It’s Hot”, “Episode” , дуетите му с Dr. Dre “ Still D.R.E”, “The Next  Episode” и колкото си искате още класиките му!

 

Концертът на световноизвестния рапър в България ще се състои на 8-ми юли 2013г. в „Арена Армеец София”.  Билетите ще са в категория от 60 лв  до 120 лв. Като подгряващ изпълнител ще излезе и запали публиката българският рапър 100 Кила!

 

Новият прероден реге стил на Snoop Lion ще предизвика голям фурор, повярвайте, този LION концерт никак не е за изпускане!

 

 


Седмична програма