logo

plovdivclubs.com

КАРТИНА В ЧИНИЯ ИЛИ ГЛУХАРЧЕТО ПОД ТЕПЕТАТА НА 1 ГОДИНА
КАРТИНА В ЧИНИЯ ИЛИ ГЛУХАРЧЕТО ПОД ТЕПЕТАТА НА 1 ГОДИНА

КАРТИНА В ЧИНИЯ ИЛИ ГЛУХАРЧЕТО ПОД ТЕПЕТАТА НА 1 ГОДИНА

публикувана на 11.07.2016 01:41

Ценителите на добрата кухня под тепетата вече познават едно от най-чаровните места в града - "Глухарчето"

 

Един малък и уютен ресторант в центъра на Пловдив отпразнува вчера вечерта първия си рожден ден. Направи го, както и преди година, без да вдига много шум, но с много прецизно отношение към всеки клиент, и подбирайки внимателно всеки малък детайл в интериора. Точно поради тази причина ресторантът с име на цвете бързо спечели много верни приятели през последните 12 месеца.

 

Сигурно няма да ви изненадаме, ако ви подскажем, че менюто на Глухарчето е като картинен пейзаж. Просто впечатляващ е начинът , по който от заведението поднасят на клиентите си своите ястия – с перфектен дизайн, оцветен с най-новите тенденции в кулинарното изкуство, от който не ти се иска да свалиш очи. Магията на ресторанта се крие именно в онова различното поднасяне на вкусните изкушения.

 

 

Глухарчето представя познати продукти и вкусове в нетрадиционни форми с помощта на разнообразни кулинарни техники. Своите вкусови експлозии шеф готвачите творят с помощта на внимателния подбор на използваните от него продукти, прелъстителното представяне на чиниите и непрекъснатия стремеж към вълнуващи комбинации.

 

“Ние работим упорито и с много любов, стараем се да ставаме все по-добри. Благодарим на всички лоялни клиенти, които виждаме всеки ден и споделят обяда, вечерята и празниците си с нас! Надяваме се,че още дълги години ще бъдем заедно," споделят от Глухарчето.

 

Вижте още снимки ТУК

 

Ресторант “Глухарчето“ е сгушен на една от най-очарователните улички на Пловдив - "Александър Екзарх 15", намиращ се в западната страна на Дановия хълм. Телефон за връзка 0893677748.


Фотограф: Мирослав Чобанов



Седмична програма