logo

plovdivclubs.com

Клубно турне на DJ Ivan Deyanov и DIVA
Клубно турне на DJ Ivan Deyanov и  DIVA

Клубно турне на DJ Ivan Deyanov и DIVA

публикувана на 24.03.2013 04:30

 

Kralska Vodka организира едно страхотно клубно турне на DJ Ivan Deyanov и красивата изпълнителка DIVA. Турнето ще започне на 5 април в град Плевен и ще мине през Свищов, Търговище, Русе, Варна, Сливен, Добрич и Пловдив, като в Пловдив изпълнителите ще бъдат на 26 април 2013г. в Sky Beach Bar!

 

Иван Деянов е българин със сръбски произход, който освен, че е DJ е и композитор и продуцент. В качеството си на човек, който обича музиката, зад него стоят повече от 40 парчета, като доста от тях са достигали до топ 20 в най-голямата интернет музикална борса – Beatport.com . Ivan Deyanov работи на сцената с музикални имена като Eric Morillo, Jocn Creamer, Dany Cohiba, Ahmet Sendil и много други, а пред 2009г. Той композира ремикса за Евровизия на Елица и Стунджи „Вода”, който буквално разтърси публиката и всичките им фенове!

 

През 2011г,  DJ Ivan Deyanov работи и по песента на Миро „Приятели” и по целия му музикален албум „Месия”. Той е първият българин, който достига до 75то място на класацията от 100 за най - продавано Deep House парче в Beatport.com.

 

Прекрасната Diva ще придружава DJ Ivan Deyanov на турнето в 8-те града на България, като те ще представят съвместните си авторски парчета, като всички фенове на електронната музика, ще е насладят на Deep House с нежен женски вокал. Ivan Deyanov и Diva ще раздават CD-та във всяко заведение с последният си авторски микс.

 

Очаквайте страхотно Техно- Хаус Парти, с завладяваща концепция, на което просто не бихте могли да устоите!

 

 


Седмична програма