logo

plovdivclubs.com

Кои дами спечелиха билети за Chippendales
Кои дами спечелиха билети за Chippendales

Кои дами спечелиха билети за Chippendales

публикувана на 17.03.2017 10:51

 

Plovdivclubs изтегли късметлийките от съместната игра на сайта за нощен живот и организаторите Moko Solution на спектакъла Chippendales

 

Печалившите бяха изтеглени чрез жребий миналата вечер измежду всички участници, отговорили правилно на въпроса "През кои два български града ще премине световното турне “Best Night Ever” на Chippendales и къде ще се проведат те".  Отговорът на въпроса бе „Пловдив и София“, съответно в панаирното градче в палата номер 7 и хотел МАринела в столицата. В играта участие взеха точно 109 дами, като голяма част естествено бяха от Пловдив, но и не лиспваха такива от други части на страната, за което ви благодарим.

 

Plovdivclubs реши да направи щастливи и награди три дами с пропуски за Chippendales. Имената на късметлийки са

 

  • Борислава Иванова
  • Стефка Кацарова
  • Адриана Дерменджиева

 

Шоуто на Chippendales “Best Night Ever” ще се състои на 18 март (събота) в Палата 7 на Международния пловдивски панаир с начален час 20:00. Ден по-късно е спектакълът на атрактивните танцьори в София – 19 март (неделя), зала EFE на хотел Маринела, начало – 20:00 ч.

 

Впечатляващ спектакъл, който може да се мери по размери и мащаби само с продукциите на Бродуей, очаква българскатапублика след по-малко от месец по време на шоуто на CHIPPENDALES. Веднага след края на представлението пък мачовците ще направят специален жест към почитателките си у нас, като се снимат с всяка желаеща.

 

Още през 80-те години CHIPPENDALES започват да си сътрудничат с най-известните сценографи и хореографи в света, които превръщат спектакъла им в истинско изкуство, смесвайки различни елементи от танцовите изкуства, кабарето и театъра. От този момент нататък всички спират да наричат момчетата от трупата просто “стриптийзьори”.

 

За тези дами, които все още не са се сдобили с билет за уникалното шоу - пробвайте, може да са останали последни бройки!

 

 


Седмична програма