logo

plovdivclubs.com

Концерт на Ni.Co в Пловдив
Концерт на Ni.Co в Пловдив

Концерт на Ni.Co в Пловдив

публикувана на 09.08.2013 04:19

Може би сте чували за бандата Ni.Co? И как да не сте!? Момчетата завладяха аудиторията още със своя дебют- "Реалност ли си". Сингълът и видеоклипът към него излязоха през март и от тогава звучат в ефира на БГ Радио, Бокс ТВ и други медии.

 

Групата е в състав Ники, Кирчо и Влади. Ники Николов е пловдивски музикант (вокал и китара), който е създател на проекта NI.co съвместно с басиста Кирил Диков (познат от група „Мастило”) и барабаниста Владислав Христов („Ренегат’’).

NI.co създава модерна авторска музика на български език, ориентирана основно към поп, рок и фънки звученето. Триото има зад гърба си клубно турне през лятото на 2012, в което представя своя прочит към творчеството на The Rolling Stones - по случай петдесетия юбилей на легендите. 


Този понеделник(12-ти) на асфалтовото уширение в цар Симеоновата градина ще се състои концерт на групата съвместен със Central side. Събитието е част от програмата подготвена от организаторите за Международния ден на младежта. 


Повече информация вижте ТУК! Събитието е в подкрепа на благотворителната кампания в помощ на баскетболиста Васил Бамбурски.




 

Този понеделник 



Седмична програма