logo

plovdivclubs.com

Концерт в градската градина за Международния ден на младежта
Концерт в градската градина за Международния ден на младежта

Концерт в градската градина за Международния ден на младежта

публикувана на 13.08.2013 11:08

 

Различни игри, велошествие, томболи и награди, концерт и забавление бяха организирани за младите хора във връзка с Международния ден на младежта в Пловдив.

 

Международния ден на младежта е от особена важност за световната младеж. Той е символ на обединение, израз на  енергия и въображение . Събитието започна в 5 и 30 с велошествие и приключи в мрак  с двучасов концерт. Гости на музикалната част бяха групите Central Side, Ni.Co, Hipnotik Ink., My choise, Kристина Щерева.


Mомчетата от Central side изпълниха новото си парче "Скачам бясно" и разбира се любимите на всички "Пу за мен" и "Back one day".  След "слизането" от импровозираната сцената и тримата бяха заобиколени от момичета и момчетата желаещи да се снимат с тях.

 

Николай Николов oт Ni.co впечатли със своя глас, допълнен от китарата на Кирил Диков. Двамата изпълниха няколко любими кавъра на известни парчета, както и тяхната дебютна песен "Реалност ли си", с която обраха аплодисментите на събралата се публика. Изключителни таланти!

 

Последни на импровизираната сцена излязоха Hipnotik Ink, които бяха викани на бис 3 пъти и останаха до пълен мрак. За романтичното им осветление се погрижиха присъстващите със своите телефони.

 

Инициативата на Велошествието бе в подкрепа на проекта на "Зонта клуб - Пловдив" за закупуване на авторефрактометър Plusoptix, който ще бъде дарен на Детски очен кабинет при УМБАЛ „Свети Георги“. Събитието бе в подкрепа на благотворителната кампания в помощ на баскетболиста  Васил Бамбурски.

 

Очаквайте снимки, както и видео  от хепънинга.




Седмична програма