logo

plovdivclubs.com

Концерт в памет на Тодор Колев на 1 февруари!
Концерт в памет на Тодор Колев на 1 февруари!

Концерт в памет на Тодор Колев на 1 февруари!

публикувана на 30.01.2014 11:12

 

Преди година, българската сцена се раздели с едно от най-емблематичните си имената - големият Тодор Колев. Той остави незабравими заглавия както в киното и театъра, така и в българската музика.

 

 

В негова памет, клуб Строежа, приятели и колеги организират концерт с песните му, тази събота - 1 февруари. Ще си припомним как звучаха "Самотният човек", "Фалшив герой", "Виолета", "Черно море", "Как ще ги стигнем" и останалите любими заглавия на артиста, по време на първия концерт с неговото творчество през 2011г., когато самият Тодор Колев се качи на сцената на клуба, за да изпълни незабравимите си произведения.

 

На сцената ще бъдат вокалистите Стефан Вълдобрев, Камен Воденичаров, Сърмата Хари, Миленита, Гери Турийска, Ясен Зердев и Мимо от Джанго Зе, както и инструменталистите Веселин Веселинов- Еко (бас), Росен Ватев (барабани), Ангел Дюлгеров (китара), Михаил Йосифов (тромпет), Велислав Стоянов (тромбон) и Милен Кукошаров (пиано).

 

Част от приходите от концерта ще бъдат дадени за построяването на паметник на Тодор Колев в Шумен.

 

Събитието се провежда с одобрението и позволението на семейството на Тодор Колев, с прякото съдействие на Албена Колева. Билети: Ticketstream.bg - 10 лв. на предварителна продажба, 12 лв. на самата дата и място. Вратите на Строежа отварят в 20:00ч., а началото на концерта е 22:00ч.

БГ Радио е медиен партньор на събитието.


Инфо: БГ Радио


Седмична програма