logo

plovdivclubs.com

КУП МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ ЗА ДЕЦАТА БОЛНИ ОТ РАК
КУП МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ ЗА ДЕЦАТА БОЛНИ ОТ РАК

КУП МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ ЗА ДЕЦАТА БОЛНИ ОТ РАК

публикувана на 12.08.2016 10:42

На 1 септември в лятно кино "Орфей" един концерт ще обедини в едно много имена от българската музикална сцена под мотото "Белият концерт"


Валя Балканска, Ренегат, Весела Бонева, Емилия Валенти, The Doctors, Dirty Purchase и Tornado RockBand ще дадат всичко от себе си, за да помогнат на децата, болн от рак. Водеща на събитието ще бъде актрисата Албена Михова.

 

Мотото на концерта е "Бели лястовици за децата борещи се с коварната болест - рак", а 50% от закупените билети от „Белият концерт“ ще бъдат дарени за три броя инфузомати, необходими на отделението по детска онкохелатология в Пловдив, сподели основният организатор Костадин Кацаров от група "Ренегат"

 

Организаторите са продготвили  светлинно и огнено шоу, театрални декори, звукова среда със световен аналог и томбола със специални награди за гостите на концерта.

 

Спектакълът ще бъде записан и издаден на DVD, а афтърпартито ще се състои в клуб "Библиотеката".

 

 

Билетите за "Белият Концерт" са вече в продажба. Можете да ги намерите на касата на Билетен център Пловдив, след 15:00 часа в ROCK BAR Безистенъ, на рецепцията на Total Sport Fitness & Squash или с поръчка на лично съобщение в страницата на Ренегат.


Седмична програма