logo

plovdivclubs.com

Le petit Paris пренася своите пловдивчани във Франция
Le petit Paris пренася своите пловдивчани във Франция

Le petit Paris пренася своите пловдивчани във Франция

публикувана на 06.05.2017 05:55


Мелодиите на шансона и горещината на суинга ще се преплетат в познатия ни "джинджър" стил на 11 май в ресторант Le Petit Paris


Приглушена светлина.... рoмантична атмосфера..... това е началото на Вашата музикална разходка из Парижките улици! Ваш гид ще бъдат музикантите от GingerGroove

 

В духа на френската традиция ще прозвучат някои от най-обичаните песни - C'est Magnifique, C'est Si Bon, La Mer… Красивата приказка ще ви разкажат Боряна Йорданова (вокал), Борислав Илиев (китара), Стоил Иванов (перкусии) и Влади Михайлов (контрабас). Мелодиите на шансона и горещината на суинга ще се преплетат в познатия ни "джинджър" стил на 11 май в ресторант Le Petit Paris.

 

Париж, градът на френските сирена, ароматното вино, романтиката, Айфеловата кула, както и една от най-изисканата и вкусна храна. Точно тази магия, неочаквано, можете да намерите от известно време и под тепетата. Ако не сте я открили вече?

 

Перфектен за романтична вечеря, приятен обяд или просто среща с приятели, този ресторант никога няма да ви разочарова. Атмосферата в заведението съживява духа на динамичните парижански дни и артистичните френски вечери.

 

Кухнята на Le petit Paris може да се похвали с изтънчен вкус и неподражаем амбианс. Заведението предлага типични френски ястия със специални предложения - охлюви, жабешки бутчета, фондю с френски сирена и още кулинарни изкушения, а летните свежи предложения са направо неустоими. Виненият лист на заведението пък включва доста богат избор от шампанско и почти равен брой френски и български вина.

 

Вашите резервации за Le petit Paris може да правите на телефон: 0889666555


Седмична програма