logo

plovdivclubs.com

Liter Jack и група NI.co представят съвместен трак
Liter Jack и група NI.co  представят съвместен трак

Liter Jack и група NI.co представят съвместен трак

публикувана на 04.11.2014 08:52

 

За всички, които с нетърпение очакват лайф концертите под тепетата -  новините са добри.

 

Следващата събота в клуб Мармалад, група Ni.co ще представят видеото към най-новото им парче – „Някой”, което е съвместно с пловдивския любимец LiterJack. Наред с промоцията на парчето, на концерта за първи път ще бъде показан и неговият видеоклип, който бе заснет няколко седмици преди предстоящия концерт на 15-ти и стана факт благодарение на неуморната работа на екипа, който стои зад видеото.

 

Посетителите ще имат удоволствието да чуят и предишните парчета на групата, както и кавъри на любими на всички тракове. Очаква се Мармалад да събере и много пловдивски имена в музиката, които ще уважат промото на своите колеги. Те вече активно ги поздравяват във фейсбук събитието на промоцията.



Разбира се, за да спазим традицията, няма как да се мине и без музика на живо от наша страна. На събитието ще можете да видите клипа и чуете песента още преди нейната премиера в медиите и интернет. За капак, към нас на сцената ще се присъедини и LiterJack, покрай когото и аз започнах да пиша в рима“, шегува се Ники, вокалист на групата. „Той ще забие най-яките си парчета в малко по-различнен аранжимент. Благодарим на всички за подкрепата и се надявам да се видим там“.

 

Сред другите атракции на партито ще бъдат, разбира се, самите Мастило като продуценти на талантливите момчета, както и усмихната Албена, която е неразделна част от тях.

 

Събитието е с начален час 23:00 часа, а входът е свободен!


Liter Jack можете да чуете още с куп музиканти на благотворителния концерт за Диана в клуб Galaxy. Повече информация можете да намерите ТУК

 

Toчно преди една година, отново в Пловдив и отново в Мармалад се състоя промото на "Довиждане", което е в тандем с Албена Танева.

 

NI.co създава модерна авторска музика на български език, ориентирана основно към поп, рок и фънки звученето. Групата изпълнява още кавъри на любими световни парчета, а гласът на Ники Николов определено би смаял някои от най-големите имена в музиката. Кирил Диков (познат от група „Мастило”) и барабаниста Владислав Христов („Ренегат’’) ще ви впечатлят със своето сценично присъствие, различен стили невероятно чувство за хумор.

 

 


Седмична програма