logo

plovdivclubs.com

Liter Jack: Успехът за мен не е пари и участия (ВИДЕО)
Liter Jack: Успехът за мен не е пари и участия (ВИДЕО)

Liter Jack: Успехът за мен не е пари и участия (ВИДЕО)

публикувана на 01.12.2015 12:48

 

Рап певецът Liter Jack, който само преди броени дни се завърна от участие в Лондон ще се качи на сцената на Vogue тази сряда /2.12/ заедно с Емо от бившата рап-група Central Side.  

 

Най-известният Айляк под тепетата се съгласи да разкаже малко за последните му изяви в страната и извън нея, а около Литъра винаги е интересно.  


"Получи се много добро участие в Англия, имаше достатъчно хора и всичко бе на ниво благодарение на Моника Маркова. За разлика от тук хората не седят постоянно на сепаретата, а се забавляваха заедно с нас. Личи си, че бяха зажаднели за рап", сподели Насьо пред камерата нa nighclubs.  

 

Миналата седмица пък почти бе невъзможно на Ni.co да го свалят от сцената при общото им участие на рок музикантите и рапъра в Мармалад. Партито определено бе на свръх високо ниво и това не би трябвало да ви учуди, ако познавате качествата на музикантите. Liter Jack се похвали пред нас и с нова придобивка. Става въпрос за китарата на Десо от Мастило, с която е записван хитът на групата "В ръцете ти е най-добре". Това не е първата китара, с която се сдобива той, като колекцията му е доста голяма, сподели пред камерата усмихнатият пловдичанин. 

 

Liter Jack определя себе си като успешен, но не заради парите, а заради това, което изкрава, като музика: "Аз съм си най-големият фен, знам си всички парчета наизуст, но ми омръзна да правя само рап", пошегува се той. "Сега работя с Емо, с който готвим албум, записвам с Campa Records, както и в Central side студио, работя по проекти с Мастило, както и още няколко неща. За мен това е най-важното, не участията, а това да правя музика. Чувствам се много добре и за мен това е успех", сподели Liter Jack


Чуйте какво каза още той преди участието му във Vogue тази седмица 

 


СНИМКИ от последното участие на Liter jack и Ni.co може да видите ТУК

 


Седмична програма