logo

plovdivclubs.com

Лукас Маскиано с първи концерт за 2017
Лукас Маскиано с първи концерт за 2017

Лукас Маскиано с първи концерт за 2017

публикувана на 03.01.2017 05:31

 

Световноизвестната звезда - аржентинския изпълнител Лукас Маскиано избра да направи първия си концерт за 2017 година в Пловдив

 

Гореща аржентино-испанска вечер очаква пловдивчани още в първата седмица на новата година

 

Аржентинският изпълнител Лукас Маскиано ще гостува на 7 януари от 21.30 часа в Bee bop cafe

 

Приказката за Лукас Маскиано и неговата приятелка - журналистката Боряна Петрова е наистина интересна. а за двамата сигурно е и вълшебна. Приключенците предприемат преди време обиколка на Света на колела, а България е поредната страна, в която певецът пътешественик реализира турне, пътувайки и събирайки впечатления.

 

За целта влюбената двойка оборудва автомобил за пътешествия, която носи името Ла Калинка. Така се казва и техния проект, който символизира свободния начин на живот, извън матрицата. Авантюристичната двойка започна своето околосветско приключение на 1 август от Португалия /от емблематичното място Cabo de Roca/. След това те прекосяват Испания, Френската Ривиера, Италия,Хърватска, Словения и Сърбия, за да стигнат днес - 2017та година, до града под тепетатата.

 

Лукас Маскиано е гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма. Роден е в Аржентина на 18 ноември 1977г. Започва да свири и композира на 8 години. Превръща се в един от идолите на испанската интелигенция, след като през 2001-ва емигрира в Барселона, където живее до днес.

 

Зад гърба си има 8 авторски диска, последният от които е "От Париж до Трансилвания". Дискът е записан с участието на улични музиканти, срещнати от бандата на Лукас Маскиано по време на турнето му от Париж до Трансилвания. Продуцент е друг известен испански музикант Пако Зарате, с когото Лукас пее и свири от години.

 

Лукас Маскиано има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка и Индия. Неговите концерти са пълнили стадиони и зали с хиляди почитатели на неговата музика. Типичното за него е, че много обича камерните изпълнения и работи за тях със специално вдъхновение.

 

Музикалните му търсения определено са в различни стилове, но творбите му винаги носят печата на една неподражаема свежест и позитивизъм. И макар, че често казва - "аз съм доста депресивен тип", Лукас Mаскиано е от музикантите, които вярват, че хората на изкуството трябва да споделят с публиката своето вдъхновение, а не кошмарите си.

 


Lucas Masciano вече има няколко участия под тепетата. Сега в началото на 2017-та той ще гостува в Bee Bop Cafe.

 


Своите резервации може да направите на телефон: 032/ 594 779


 Вечерта ще бъде с вход на свойност 10 лева, а концертът е с начален час 21:30.

 


Седмична програма