logo

plovdivclubs.com

Лятната градина на Baci впечатли със стил и класа
Лятната градина на Baci впечатли със стил и класа

Лятната градина на Baci впечатли със стил и класа

публикувана на 13.06.2014 11:33

 

DJ Marto Gavrailli и чаровната му колежка Веси Попова откриха футболните нощи в Baci cocktail Lounge. По време на Световното в Бразилия, всеки желаещ може да наблюдава мачовете на голям екран в прохладната градина на клуба.

 

Заведението е магнит за своите верни фенове и дори и в работни дни успява да се напълни. През изминалата вечер, BACI отново помогна на своите гости да преборят и забравят умората от дългия работен ден. Все пак  коктейлбарът е известен със своят усмихнат персонал, който би накарал всеки да се почувства специален.

 

DJ Marto Gavrailli подпали емоциите с много добре подбран  house микс.  Зареден с много ентусиазъм и усмивки диджеят  отново доказа славата си на един от най-добрите в бранша.

 

Веси Попова ни демонстрита изключителна класа, сексапил, стил,  добри танцувални умения и най-вече страхотен глас. Точно в нейн типичен неин стил, тя направи невероятно шоу, както със своето сценично присъствие, така и с таланта и да общува с публиката.

 

За нас бе удоволствие да се разхладим в Baci и да ви направим свидетели чрез нашите клубни снимки, на случващото се там.

 

 


Седмична програма