logo

plovdivclubs.com

Мастило и Държавната опера с общо турне, минава и през Пловдив
Мастило и Държавната опера с общо турне, минава и през Пловдив

Мастило и Държавната опера с общо турне, минава и през Пловдив

публикувана на 03.11.2015 12:26

Мастило ще изпълнят на живо всичките си популярни любими парчета от последните 15 години, както и най-новия хит “Прости ми”.


Група Мастило започнаха този сезон с намерение за различно звучене и визия и категорично заявяват нова посока на развитие в концертите си на живо. След два много успешни клубни концерта в София, предстоят четири големи концерта на оперните сцени в Стара Загора, Пловдив, Варна и Русе.

 

“Виж ме по пак” е съвместен проект на Мастило и Държавните Опери в Стара Загора, Пловдив и Русе. В концертите любимите на публиката “Памуковите Облаци” и “Виж ме пак” ще са дует - Вики и оперни солисти.

 

Сцената ще изглежда впечатляващо със специално разработена за проекта мултимедия от най-добрите професионалисти в областта на 3D мапинга в България. На всеки от концертите ще има и VJ, който ще миксира видеоизображенията.

 

Освен основните членове на Мастило- Виктория Терзийска и Десислав Данчев, към групата ще се присъединят и Краси Тодоров – пиано, Васил Вутев – барабани и момичетата от ЛА ТИ ДА.

  • 14.11 Стара Загора - Държавна Опера Стара Загора
  • 15.11 Пловдив - Културен Дом “Борис Христов”
  • 22.11 Варна - Държавна Опера Варна
  • 26.11 Русе - Държавна Опера Русе

 


Седмична програма