logo

plovdivclubs.com

Монти от Ice cream подкрепи Каузата за Ники в Пловдив (ВИДЕО)
Монти от Ice cream подкрепи Каузата за Ники в Пловдив (ВИДЕО)

Монти от Ice cream подкрепи Каузата за Ники в Пловдив (ВИДЕО)

публикувана на 18.01.2016 11:31

 

Над 11 хиляди лева събраха за три дни приятели на Ники Попов. Това се случи на Кубинско парти (3 500 лева) в клуб Итали в петък, на баскетболния мач Академик - Левски (1333 лева) в събота и на благотворителен търг (6000 лева) в неделя. 


 
Малин Миланов, по-известен като Монти от Ice Cream, подкрепи търга на феновете на Ботев вчера вечерта в Пловдив. Монти измина над 1200 км до Варна и обратно до София, след което пътува и до Пловдив и не се стресна от заснежените пътища в страната ни.  Той удържа на мъжката си дума пред най-запалените привърженици в страната и застана зад водещото място на търга. Монти получи от тях специална членска карта, а той им благодари, като предостави 10 от новите дискове на Ice Cream, които бяха изкупени за секунди. 

 

Феновете на най-стария футболен отбор в страната пък застанаха зад семейството на Ники вчера вечерта и показаха безрезервната си подкрепа към тях. Те успяха да разплачат до сълзи бащата на момчето, който не скри емоцията си след края на събитието. Една част фенвоете вчера дариха най-ценните артикули на клуба през последните години, а други пък наддаваха, за да може да се събере сумата от 6 хиляди лева само за един час. Всички те наддаваха зза ценни фланелки от различни периоди, топки с автографи на бивши и настоящи футболисти, значки, календари и други интересни артикули от историята от 104-годишнината на "жълто-черния" клуб.

  

Близо 40 запалянковци от различни възрасти в залата и още толкова дистанционно, наддаваха над час за 60-те артикула предоставени. Както се и очакваше най-скъпо бе оценена шампионската фланела на футболиста на Барселона Деко, с която португалският футболист вдига купата на Шампионска лига през 2006-та година. Тогава испанците побеждават английския Арсенал на финала в Париж с 2:1. Ценният артикул, който бе предоставен от президента на БФС Борислав Михайлов , отиде в привърженик на "канарчетата", който дари 1000 лева и пожела анонимност. Толкова бяха дарени и от собственика на козметична компания Реафан България. Цялата сума ще бъде перведена по сметката на Ники!

 

СНИМКИ и още ВИДЕО може да видите ТУК!

 

  

 

Как да дарите от себе си в сметката на Ники може да видите ТУК!

 


Седмична програма