logo

plovdivclubs.com

Мустак айляци и медици дават началото на Мовембър в Пловдив
 Мустак айляци и медици дават началото на Мовембър в Пловдив

Мустак айляци и медици дават началото на Мовембър в Пловдив

публикувана на 06.11.2015 09:41

В петъчната нощ ще бъдете уловени от музикалният капан на Sound Trap, където WakeЪп! отново ще е примамка за меломаниаците.


По мустаци на сцената ще забият само познати айляци...


Първото парти на мъжкия месец в града под тепетата се очертава да е доста силно и запомнящо. То е организирано от добре познатите ни WakeЪп! младежи и ще се състои на сцената на Sound Trap. Партито ще започне точно в 21:00 с тематичен хип-хоп сет на Selecta Antoniy, а живата сцена ще открие Ze. Софийската бригада Yoko, Piro и Wosh MC от The Top Stoppers са приготвила лайв сет, с който ще слее умовете ни с хип хоп изпълнен с качествена лирика. 


 
Мустаката забава ще сцепи трапа, както никога до сега. След полунощ, партито ще ни плени в море от звукови вълни от drum & bass с Emil Prize & MC Нема. 

 

Събитието е подкрепено от АСМ Пловдив. За последните 3 години Асоциацията на Студентите Медици Пловдив организира Мовембър кампания с различни събития през целия месец ноември - куизове, инфо пунктове,безплатни прегледи,партита и други с цел информиране относно мъжкото здраве. Тази година те се включат и партито на WakeЪп!, като раздават мустаци, които са символ на инициативата.

 

Събитието е посветено на шестото годишно издание на фестивала WakeЪп!, който ще се проведе от 7ми до 10ти юли 2016 година.

 

Седмична програма