logo

plovdivclubs.com

Музикален микс 2013-та
Музикален микс 2013-та

Музикален микс 2013-та

публикувана на 20.06.2013 10:50

 

Напоследък  музикални звезди от световна величина кацат все по-често на територията на България. Само тази година вече се приземиха звезди като Deep Purple, Bon Jovi, Depeche Mode, Richard Clayderman, италианското трио  Албано, Тото Кутуньо и Умберто Тоци, Helloween, Ищар, фронтменът на Smokie Крис Норман,Slash. Безспорно и до края тази година ни очакват срещи с едни от най-големите имена в музиката и то на родна почва. Гореща среща с  Rammstein, Ennio Morricone, Snoop Dog, легендарният музикант Manu Chao.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAMMSTEIN се завръщат отново в България, за да направят едно запомнящо се шоу и да вдигнат на максимум адреналина на българската публика. Легендарната метал група ще бъде част от фестивала Sofia Rocks.Едно забележително шоу ще се разрази на Националния стадион Васил Левски на 26 юли 2013 г. (петък).

 

Една от най-големите рап звезди на световната сцена- SNOOP DOGG ще зарадва всички свои привърженици в България със самостоятелен концерт. Събитието ще се състои на 8 юли 2013 година в зала “Арена Армеец София”.Феновете от не едно поколение израснали с черната музика ще бъдат едни от първите, които ще могат да чуят новите парчета на Snoop Lion: “La La La”, “Lighters Up” и “Here Comes the King”.

 

Легендарният музикант Manu Chao и проектът му LA VENTURA ще се срещнат отново с българската публика на 16 септември в зала “Фестивална”- София. Много хора все още помнят концерта му от преди 2 години, а сега е време за нова доза хитове като “Clandestino”, “Bongo Bong”, “Me Gustas Tu”, “Je ne t’aime plus”, “Me Llaman Calle”.

 

Световноизвестният филмов композитор Енио Мориконе ще изнесе първия си концерт в България на 10 декември в софийската зала "Арена Армеец". 84-годишният италианският музикант  ще представи някои от най-известните си произведения, сред които са популярните теми от класическите уестърн ленти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днес стартира тридневният 359 HipHop Festival  в Пловдив. Една от най-големите звезди на гангста рапа в света, Rick Ross пристига от Маями специално за своите фенове в България.  Програмата на 359 Hip Hop Fest 2013 ще включва и  RnB кралицата Ciara. На сцената ще излязат част от най-големите имена на българския хип хоп .

 

 


Седмична програма