logo

plovdivclubs.com

На тъмно със самостоятелна сцена на Спирита
На тъмно със самостоятелна сцена на Спирита

На тъмно със самостоятелна сцена на Спирита

публикувана на 03.07.2013 02:10

И тази година „На тъмно freestyle“ ще има самостоятелна сцена на шестото по ред издание на SPIRIT of Burgas. По традиция организаторите на „На тъмно“ са заложили на експериментални и алтернативни стиловe, като ска, пънк, реге, денс хол, метъл, джаз и дъб степ. Сред поканените да се включат в SPIRIT of Burgas 2013 са както новосъздадени музикални проекти и фичъринги, така и любими банди с наскоро представени парчета и нов репертоар.

 

Ерол и музикантите от Уикеда ще представят новия си проект General Yogurt на сцената на „На тъмно freestyle“, а Миленита ще свири с новата си група Funky Miracle, които скорострелно завладяха клубния живот в страната с прекрасните си и оживени гигове. На сцената ще забият и варненците PIZZA, които ще представят изцяло нов репертоар.

 

На сцената на „На тъмно“ ще се качат още отсъствалите две години „Млък“; метъл-кор групата Cold In December, които пристигат в Бургас директно от балканското си турне; Gangjah Army Band; NRG D; Силует и Петя Данкова, която ще покаже на всички защо я наричат българската  Адел.

 

 

Едни от най-атрактивните артисти на сцената са Чугра Grand Orchestra, които ще върнат спомените за новата вълна от 90-те години на миналия век и проектите Воцек и Чугра и Нова Генерация.

 

В малките часове сцената ще превземат диджеите от SCI FI Records – дъб степ и дръм енд бейс проект на български музикант, който живее и твори в Лондон, както и DJ DEEPIMPULSER от Бургас.

 


Седмична програма