logo

plovdivclubs.com

Над 300 се включиха в горещата кизомба прегръдка в Пловдив(ВИДЕO
Над 300 се включиха в горещата кизомба прегръдка в Пловдив(ВИДЕO

Над 300 се включиха в горещата кизомба прегръдка в Пловдив(ВИДЕO

публикувана на 09.12.2014 01:09

Стотици фенове на тангото, включително от Сърбия, пристигнаха в Пловдив за тридневния фестивал

 

Много фенове и инструктори на тангото се включиха в първия тридневен фестивал на танца в България. Специални гости бяха най-желаните кизомба учители - французите Изабелa и Фелисиен, които станаха световно известни с видео, на което танцуват във френската столица Париж. Те посетиха Пловдив и София по покана на "бащата на Кизомбата" у нас Гаро Узунян, а тридневният фестивал предизвика и международен интерес.

 

 

Звездната двойка показа едно различно лице не само на тангото, но и извън него. Двамата изглеждаха толкова влюбени през цялото време, констатираха всчики, които се докоснаха до тях. Красивата мулатка Изабелa не сваляше очи от своя мъж, когото е срещнала преди 4 години в Париж, разказа самата тя пред камерата на Mediacafe.bg.

 

Двамата се запознават на един от първите уроци по Кизомба във Франция и оттогава са неразделни. Създaват своя успешна школа преди три години и половина, като всяка сряда и четвъртък разпускат на свои партита в столицата на Франция.

 

Звездата им изгрява само преди година и половина, когато решават да запишат специален клип по улиците на Париж, а за изненада на тях самите, само за броени дни той достига колосалните 3 милиона гледания. Оттогава са канени по целия свят като мисионери на тангото.

 

"Приятно ни е да посещаваме различни места по света и да се срещаме с разлчини хора, това ни зарежда с много енергия. Научихме английски и испански, а сега явно ще трябва да научим и български", казва Фелисиен. 

 

Докато течеше нашият разговор, тя не спираше да го съзерцава и сякаш продължаваше да танцува свойя танц, който двамата бяха демонстрирали само преди минути. А когато той се опитваше да ни разкаже подробностите за самите тях, за танците, за Париж, за живота и хората по целия свят, я поглеждше искрено, за да улови погледа ѝ.

 

Изабел и Фелисиен успяха само за три дни, в страшно разгорещен уикенд, преминал в над десет часа уроци и цели три партита да оставят от своята любов и в Пловдив. Първото от тях бе най-запомнящо се, защото виновникът за всичко това - Гаро бе подготвил специална изненада за красивата Изабел. Оказа се, че тя има специален повод за празнуване и го направи заедно със стотиците си фенове в клуб Библиотека, като всеки един от тях имаше възможността да разкърши снага с чаровната танцьорка.

 

 


Седмична програма