logo

plovdivclubs.com

Най-добрите Великденски партита
Най-добрите Великденски партита

Най-добрите Великденски партита

публикувана на 09.04.2015 11:16


Великден наближава, а с него и емоциите относно "Чукането" с яйца...  Предлагаме Ви да се чукнем с доза готина музика в приятна компания! На вашето внимание представяме ТОП 4 на  най-готините Easter партита в града на тепетата:

 

Партито в MOVE, разбира се, ще е с вход свободен. Това се превърна в традиция в заведението, по желание на собственика,който иска да предразположи неговите гости, да се чувстват приятно и спокойно. Купонът там ще е налице, както винаги. Много горещ, този клуб подтиква гостите си винаги към забавление, танци и още нещо..... П.П. НОСЕТЕ СИ ЯЙЦЕ!


В Bally club "чукането" ще бъде под музиката на  ELECTRIKSOUL. Той ще Ви зареди със силна доза настроение и да Ви подари най-незабравимото Великденско парти. Bally е мястото за всеки,  на който не му се празнува традиционно Великден, а му се слуша готина музика и му се забавлява. След 12 часа Ви очаква истинска битка с яйца -все пак традициите не са каквито бяха…


Във Vogue  също ще бъде цветно и весело, озвучено със сетове с подбрана Великденска селекция от музика. Всеки желаещ може да си носи и яйце, като дървените са забранени и ще бъдат отнети още на входа.


В клуб Библиотеката пък обявиха своето парти като "Преди и СЛЕД Възкресението". Там музиката ще бъде  осигурена от ТОНИ, МОМАТА, МАНЕВ и ЕДИТ, който ще Ви забавляват много и ще изпълнят  най-доброто от поп и рок сцената. Специално за празника те са обещали да не отказват на нито едно желание на публиката и да останат на сцената докато тя пожелае.

 

Намери Великденския Заек....... Къде ще отидеш ти?


Седмична програма