logo

plovdivclubs.com

Най-големите BG ХИП-ХОП сензации с концерт в Пловдив
Най-големите BG ХИП-ХОП сензации с концерт в Пловдив

Най-големите BG ХИП-ХОП сензации с концерт в Пловдив

публикувана на 10.05.2018 03:31

ВНИМАНИЕ! Пловдив събира най-големите BG ХИП-ХОП сензации на първото по рода си събитие „Нова вълна“ 

 
Хип-хоп събитието ще е споциално за края на учебната година под тепетата - 30 юни в спортен комплекс „Сила“

 
Няколко дни преди събитието организаторите от Bling Entertaiment обявиха още едно име, което ще се качи на сцената, това на Dim4ou

 
Родните морски клубове откриват летния сезон за хип-хоп партита още през май, а в дискотеките из останалите български градове купонът тече целогодишно. Кой елемент от любимата ни музика, обаче, ни липсва най-много, а не го получаваме? Екипът на клуба, който не спира да разпръсква хип-хоп културата у нас - Bling Entertainment oткри отговора - концертите на живо, събиращи най-актуалните лица от хип-хоп сцената на едно място на събитие, което освен за възрастни, е достъпно по-малките фенове на музиката.
 
 
В самия край на юни (30.06) от 19:00 часа Пловдив ще се превърне в арена „Нова Вълна” - първият концерт по рода си от голям калибър, включващ безспорните топ музикални фаворити на меломаните, а именно Murda Boyz, MBT, БНР, V:rgo & TRF и Vessou. 
 
 
 
Трап лидерите ще забият на една сцена своите брутални хитове, а мястото, където това ще се случи, е повече от комфортно и достатъчно голямо, където на едно място ще купонясват между 3 и 5 хиляди пловдивчани. 
 
 
Става дума за най-модерната и възлова локация за осъществяване на подобни зрелища на живо в Пловдив (както и други спортни, развлекателни и социални дейности) - комплекса от ново поколение - „С.И.²Л.А.“ (ул. „Тракия“ №50) и по-конкретно – неговата мултифункционална спортна зала. (Сградата разполага и с паркинг на 4 нива, така че къде да оставите вашите автомобили, нека бъде последната ви грижа). 
 
 
Организаторите споделиха за plovdivclubs, че от тази седмица вече са пуснати специални промоционални билети за ученици между 8-ми и 12-ти клас, които може да бъдат намерени във всяко едно елитно училище от представителна съответното училище. Предварителните тални ще са на цена от 15 лева, а те ще включват и допълнителни бонуси за всички, които си ги закупят до края на май. 
 
 

Седмична програма