logo

plovdivclubs.com

НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ МУЗИКАЛНИ СЪБИТИЯ ОКОЛО 8-МИ МАРТ
НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ МУЗИКАЛНИ СЪБИТИЯ ОКОЛО 8-МИ МАРТ

НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ МУЗИКАЛНИ СЪБИТИЯ ОКОЛО 8-МИ МАРТ

публикувана на 02.03.2015 10:00


В Пловдив женският празник ще отбележим в компанията на двамата най-известни мъже с името Орлин, а именно Орлин Павлов и Орлин Горанов.


За най-нежния празник, скъпи дами,  клуб MOKAI ще Ви подари eдна незабравима вечер с неустоимия Орлин Павлов. Чаровникът с пленителна усмивка и вълнуващ глас гостува в заведението на 8-ми март.

 

Бившият вокалист на група "Каффе" - Орлин Павлов ще се качи на сцената на VOGUE този петък. Ще можете да чуете изпълненията му на част от соловата му кариера и избрани кавър версии. Ще се насладим на “Мечтаеш ли”, “Обичай ме за 5 минути”  “Сладка отрова”,  "Секунда"и други.

 

Орлин определено е един от любимите изпълнители на дамите в България. Той ще отправи своите празнични пожелания към нежния пол и ще създаде празнично настроение със своя музикален лайф. Много изненади очават всяка дама избрала MOKAI за своя празник!

 

За 8-ми март в Пловдив пристига и една истинска музикална икона. Самият Орлин Горанов ще удостои с присъствието си най-новият пиано бар в Пловдив - Piano bar FLAME. Изпълнителят на великата песен "Светът е за двама" ще има голямото удоволствие да пее за всички пловдивски меломани- млади и стари, които искат да го чуят и видят на живо.Всичко това ще се случи на 7-ми март.

 

Изпълненията на Орлин Горанов винаги са трогвали публиката и са оставяли траен спомен в сърцата на хората. Неговите лайфове са изпълнение с красива музика и незабравимо сценично присъствие.  

 

Орлин Горанов е изпълнител със собствен стил, един от най-елегантните и талантливи български певци, който не спира да радва публиката с мелодичните си песни с прекрасни аранжименти и текст.

 

На сцената на FLame през януари месец видяхме Силвия Кацарова. припомнете си нейното участит със снимки и видеорепортаж. Живата легенда на българската рок музика Силвия Кацарова запя в един глас заедно с препълнения Piano bar Flame. Фурор предизвика изпълнението нa хитовите песни на група LZ, като най-много аплодисменти събра „Големият кораб минава“, а гласът, харизмата и усмивката на изпълнителката показаха, че Силвия все още е „лудо влюбена жена“ в музиката и годините нямат никакво значение.

 


Седмична програма