logo

plovdivclubs.com

Най-запомнящото ти парти през изминалата 2014 година?
Най-запомнящото ти парти през изминалата 2014 година?

Най-запомнящото ти парти през изминалата 2014 година?

публикувана на 11.12.2014 06:10

 

Кои бяха най-грандиозните и запомнящи се партита през изминалата година? Правилният отговор е: "За всеки различна нощ е била запомняща се". Ние от Plovdivclubs се постарахме да подберем тези вечери, които са изглеждали най-прекрасни през нашия обектив.

 

 

Лятото, макар и дъждовно ще запомним с концертите на открито. Група P.I.F. изнесе уникален tribute на легендарните Depeche в летни сцени „Конюшните на царя“. Всички присъстващи пяха, танцуваха и се забавляваха с Димо и компания, които не спряха за минутка  и около 2 часа не слязоха от сцената. Вечерта се превърна в едно пътешествие през времето, с любими песни от дискографията на Depeche Mode. С това момчетата от P.I.F. отдадаха своето уважение за приноса на музикантите от британското трио към световната поп музика.

 

През летните месеци за първи път в България гостуваха партимейкърите на световно известната верига La Folie Douce.  Артистите, в това число саксофонистът на Leni Kravitz, Abitabile Cyril - DJ Lyrics, Plagnard Capucine – вокал, Vaffier Cyril – вокал ни представиха най-доброто от своя сетлист. На сцената те пяха, свириха, танцуваха и не се спряха за секунда в продължение на 3 часа. Такова нещо нашият екип не бе виждал до сега на клубна сцена под тепетата. Подбраните хитове, представени по един уникален и различен начин направо подлудиха до лудост препълненото заведение, а французите не спираха да надъхват посетителите, подканяйки ги да издивяват заендо с тях. Най-силният им коз е фактът, че всичко е абсолютно на живо и никога не се знае какво ще се случи по време на вечерта.

 

Легендарните или рок динозаврите, както ги наричат, от група "Сигнал" препълниха Библиотеката за първия рожден ден на арт клуба. Заведението едва побра желаещите да видят Данчо Караджов и компания, а някои от гостите дори се наложи да стоят прави мирно до вратата. Младо и старо пя, танцува и се забавлява със знамениете музиканти, а настроението, което витаеше във въздуха бе неописуемо.

 

Морският дух и настроение дойде в Пловдив само преди няколко дни – край квартал Коматево, с партито на Мелформатор. 20-часа музика и купон, над 500 души, които се люлеят в хамаци, плуват в басейна, разхождат се боси по тревата и като цяло си правят един уникален летен купон, какъвто нито едно друго място не може да им осигури.

 

Над 200 човека посрещнаха култовия американски рапър B Real от Cypress Hill и The Serial Killers в Пловдивпрез септември.  Публиката, която видимо остана доволна от представянето на рапърите, наобградиха B Real след края на участието му, за да се снимат с него, като той не отказа на нито един свой фен.  

 

През новия парти сезон 2014/2015  до сега се случиха много незабравими и щури мигове.

 

Турнето на Lucas Masciano  премина и през града на тепетата. С почти 3 часов лайф, той зарадва своите почитатели в Пловдив. С гласа и китарата си, той пренесе гостите на Whisky bar Emona в едно истинско музикално приключение. Гуруто, сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма, бе в компанията на Pako Zarate.

 

Една от най-силните вечери в една от най-новите звезди на партинебосвода в Пловдив- VOGUE, бе тази с участието наусмихнатия Любо Киров. Той бе подготвил уникален лайв микс , който със сигурност надмина и най-смелите очаквания на феновете, дошли на концерта, като изпълни най-яките си парчета, които повечето си тананикаме всеки ден. Многобройните гости имаха възможност да танцуват и снимат с него, а той, разбира се, не отказа на никого.

 

В MOVE CLUB се състоя впечатляващ Hip-Hop & R’n’B парти ураган, който премина под знака на Live изявата на рапъра с остър език и с обич към истината - Liter Jack. А клубът, който се очертава този сезон като R&B сцената на нощен Пловдив, бе пълно с млади и танцуващи хора.   Liter Jack се извиси над всички малко преди полунощ и не остави гостите нито за миг да седнат, като ги „въртеше“ в ритъма на музиката си. Екстазираните фенове на качествените му изпълнения се стремяха да надвикат изпълнителя, показвайки че знаят всички текстове наизуст. След всяко парче следваха скандирания "Насьо президент" и бурни аплодисменти.

 

В Planet club пък звуча не една, а цели две родопски хайди. Това се случи на събитие наречено HouseBagpipe, което съчета модерния ритъм с българските традиции. Резултатът от комбинацията House и гайда се оказа очаквано добра комбинация, която единствено можем да определин като уникална. Тя дари публиката с едно прекрасно съчетание на комерсиалното звучене на House музиката, синхронизирано с неповторимия и единствен начин, по който може да те накара да почувстваш гайдата.

 

Рап и рок се сляха в едно в клуб Мармалад в края на есента, когато там гостуваха най-обичаният пловдивски рапър Liter Jack и прохождащата банда Ni.Co, продуцирана от Мастило.Заедно те представиха съвместен трак. Първото промо на най-новото видео към песента "Някой"  обра овациите на клуба, а парчето се оказа тотален хит и се върти активно в социалната мрежа. Да се слеят рокът и рапът заедно, никак не е лесно... но за тези, които знаят как да правят хубава музика това някак си не е проблем.

 

 Нов пиано бар отвори врати само преди няколко дни. Piano bar Flame отбеляза вечерта с много танци, гореща обстановка и добро сценично присъствие на гост музикантите Станислав Йосифовски (пиано), Божидар Тонев (китара) и Венета Цонева (вокал). Пиано барът ще бъде приятно местенце за прекарване на вечер с приятели, личен празник или рожден ден.

 

 

Наближава 2015! Пригответе се за една година, изпълнена с колоритни и запомнящи се партита, много музика и еуфория.....


Седмична програма