logo

plovdivclubs.com

Най-зловещите дестинации в Пловдив на Хелоуин
Най-зловещите дестинации в Пловдив на Хелоуин

Най-зловещите дестинации в Пловдив на Хелоуин

публикувана на 28.10.2015 10:50


Наближава Хелоуин–празникът на тиквите, вещерските шапки и зловещите декори. И въпреки че в България се приема за чуждоземен обичай, в много страни честването му е същински ритуал. Напълно в този дух ви предлагаме най-зловещите дестинации  в Пловдив за Хелоуин.


Специално за вас събрахме на информация за предстоящите партита. Надяваме се всеки да намери своето място, спрямо стила на музиката и партито, което търси:


Vintage: В заведението ще можете да срещнете всякакви образи от Червената шапчица и Кумчо Вълчо до разбира се Playboy зайчетата, подкачащи наляво-надясно. Клубът ще е декориран като от някой филм на ужасите, а специалната изненада за гостите ще  бъде Цигуларя Martin Lopez , който ще излезна сцената отколо 23 часа.

 

Planet club: DJ JOZE feat G Yorgov. Клубът ще се изпълни с хора, облечени като духове и чудовища, комикс герои или медицински сестри...Подобаващо зловещ интериор с паяжини и всякакви други задължителни за празника елементи, обещанието на организаторите за още изненади – и ето ви доказателството защо ще можете спокойно да се хвалите на всички, които не са присъствали!

 

Kare: В Каре ще ви очакват вещици, духове, ангели, дяволи и какви ли още не чудовища. Подобаващо зловещ интериор с паяжини и всякакви други задължителни за празника елементи, обещанието на организаторите за още изненади са достатъчна причина да сте там. Клубът ще е декориран като от някой филм на ужасите, а целият персонал ще бъде маскиран с уникални костюми. Танцьорките също ще се преобразят в духа на Вси светии и ще танцуват без почивка под звуците  на музиката. Дрескодът не е задължителен, но всички го спазват и благодарение на това темата е напълно реализирана и завършена.

 

Vogue: . Зад пулта ще бъде DJ ROCO - гаранция за страховито парти, създадено в безкомпромисния стил и качествена музика. Клубът ще е декориран като от някой филм на ужасите, а целият персонал ще бъде маскиран с уникални костюми. Танцьорките също ще се преобразят в духа на Вси светии и ще танцуват без почивка под звуците  на музиката. Дрескодът не е задължителен, но всички го спазват и благодарение на това темата е напълно реализирана и завършена

 

W garden:

Какво са ви подготвили W garden  за най-страшния празник? Ами да ви уплашат, но и да ви разсмеет, да ви накарат да танцувате до сутринта, да си изберат най-страшната маскировка, да ви залеят с много, много питиета и да ви изпратят на сутринта с най-големите усмивки след наистина як купон!

За музиката в заведението ще се погрижи DJ SEVEN и специалният  гост DJ GORRO / Bedroom /. Balet VERSUS ще се погрижат за доброто ви настроение, а разбира се и момичетата ще са в тон с вечерта и ще бъдат с костюми.

 

Move music club:  Тотално променен и декориран в духа на празника, хитовият топ клуб на Пловдив ще предложи комбинация от супер саунд и магическа обстановка, обитавана от духове, вампири, зомбита и митични същества, която ще превърне вечерта в едно от най-запомнящите се партита на месеца.

 

Bally club: Помните ли миналия Halloween там, беше супер забавно, пълно с вампири и секси мацки, оцапани в кръв, със скъсани чорапогащи. Така ще е и този път.

 

Piano bar Gatsby: Грабвайте маските и доброто настроение и идвайте в Piano bar Gatsby. Отново ни очаква един неспирен купон с квинтетът на Getsby и dj Milko . Тел. за резервации : 0882 555 543

 

Библиотеката: В заведението ще се разхождат вещици, медицински сестри, ангели и демони....Арт клубът всяка година отделя все по-голямо внимание и бюджет за адекватна декорация, свързана със специалната тема за тази луда, луда нощ. На сцената ще бъдат Нещо Цветно

 

Да се преобразиш до неузнаваемост е не само забавно, а и силен психологически момент, в който можеш да се измъкнеш от кожата си и да бъдеш някой... или нещо друго


Седмична програма