logo

plovdivclubs.com

Намери ПРИЯТЕЛИ в Пловдив
Намери ПРИЯТЕЛИ в Пловдив

Намери ПРИЯТЕЛИ в Пловдив

публикувана на 25.06.2013 01:11


Съвсем скоро, врати в Пловдив ще отвори едно познато заведение в световен мащаб - Central Perk. Чудите се от къде ви е познато? Да, точно така! От любимият сериал "Friends". В началото на юли ще може да съвсем реалистично да влезете в атмосферата на любимото място на героите от едноименния сериал с чаша кафе. 


 
















От заведението са се постарали да пресъздадат обстановката и атмосферата на 80-90% от познатия ни Central Perk. Останалото, разбира се е интерпретация по идея, съобразена с цялостната концепция. Те са си поставили за цел е Central Perk да бъде приятно местенце, където среща да си правят интелигентни и засмяни хора, артистични и креативни натури, които са себе си навсякъде и по всяко време. Дали ще се получи добре - вие ще прецените сами и ще споделите.


Още от сега знаем, че интерпетация ще бъде пресъздадена на известния барман Гюнтер, който ще ни налива горещо мляко и кафе. Самият той ще кани Фиби на импровизирана сцена, а заедно с нея всеки гост на Central Perk ще може да й акомпанира и да пее различни познати хитове. 





















 

Пожелаваме на изключително креативното заведение да създава много приятелства и незабравими спомени, както филма "Приятели". Бъдете себе си и общувайте истински.

 

Central Perk ще се намира на бул. 6-ти Септември, в кино "Арена", бившето "Фламинго". 

 

Забавлявай се! Очаквайте подробности!

 

 

 


Седмична програма