logo

plovdivclubs.com

Непознатите улици на Пловдив
Непознатите улици на Пловдив

Непознатите улици на Пловдив

публикувана на 09.02.2015 03:58

 

20 години са страшно много време, но минават сякаш вчера си започнал, като на шега. В петък вечер групата на 2012-та година направи едно завръщане по "Непознатите улици на Пловдив".

 

Страшно много обичам да тръгна през нощта и да откривам нови, непознати улици за мен. Това ми доставя огромно удоволствие, препдолагам и вие сте така. Обичам много Пловдив и всеки път, когато идваме тук за нас е много приятно изживяване", сподели Мария Мутафчиева при качването си на сцената на Stage51. Тя и бандата й бяха специални гости на традиционния годишен радио купон на Communicorp Bulgaria. Радио групата кани всяка година през февруари над 300 свои приятели от бизнес средите на сспециално събитие.

 

Както винаги в Пловдив се бяха постарали да превърнат своят празник в един театрален добре завършен спекатъкл. Залата на Stage-51 бе обгърната от нощни светлини, фенери, упътващи табели, интересни пътни знаци и снимки от няколко различни фотографи. На входа всички ВИП гости се снимаха на стената, а после яха посрещани с изискано питие. И така цяла вечер под прожекторите на БГ радио и компания...

 

За Мери Бойс Бенд

 

На десетите, юбилейни награди на БГ Радио Мери Бойс Бенд е избрана за "БГ ГРУПА НА 2012".

 

На 30.05.2012 г. Мери Бойс Бенд пуска на музикалния пазар албума "Непознати улици 2012". Той включва 12 трака - презаписани версии на култовите песни отпреди повече от десет години, както и неиздаваните до момента „Опит за летене“, „Когато сън Земята заспи“ и инструментал на най-големия хит на групата „Непознати улици“. Вокалистката Мария Мутафчиева издава и стихосбирка с това име, в която събира свои ранни стихове и първите си текстове за песни.

 

На 10.12.2012 г. Мери Бойс Бенд представя с концерт-промоция в Първо студио на БНР акустичния албум с най-големите хитове на групата, записани и заснети пред публика в същото студио на 28.11.2011. На музикалния пазар са: CD "Мери Бойс Бенд акустично" и DVD "MARY BOYS BAND Acoustic Live".

 

 


Седмична програма