logo

plovdivclubs.com

Ni.co избраха отново Пловдив, за да представят втория си сингъл
Ni.co избраха отново Пловдив, за да представят втория си сингъл

Ni.co избраха отново Пловдив, за да представят втория си сингъл

публикувана на 23.10.2013 01:51

 

Месец ноември пристига със страшна сила. Още в началото (на 2-ри) в клуб Мармалад, ще се състои промото на новия трак на Ni.Co - " Довиждане". Парчето е  с текст и  музика на групата, а аранжимента е на продуцента им  Десислав Данчев (Мастило).

 

На събитието ще присъстват група Мастило, които също ще се качат на сцената с заведението и ще ви поднесат своите най-големи хитове, които така обичаме! Специални гости ще бъдат Нина Илиева (Гласът на България) и Албена Танева (X-factor). Очаква се Мармалад да събере и много пловдивски имена в музиката, които ще уважат промото на своите колеги.


Групата е в състав Ники, Кирчо и Влади. Ники Николов е пловдивски музикант (вокал и китара), който е създател на проекта NI.co съвместно с басиста Кирил Диков (познат от група „Мастило”) и барабаниста Владислав Христов („Ренегат’’).

 

NI.co създава модерна авторска музика на български език, ориентирана основно към поп, рок и фънки звученето. Групата изпълнява още кавъри на любими световни парчета, а гласът на Ники Николов определено би смаял някои от най-големите имена в музиката.

 

Триото има зад гърба си клубно турне през лятото на 2012, в което представя своя прочит към творчеството на The Rolling Stones - по случай петдесетия юбилей на легендите.  Може да чуете и видите дебютната песен на Ники Николов и групата му NI.co ТУК. Сингълът и видеоклипът към нея излязоха през март и от тогава звучат в ефира на БГ Радио, Бокс ТВ и други медии.


Партито започва точно в 22:30! Не закъснявайте!

 



Седмична програма