logo

plovdivclubs.com

NICО на гости на Plovdiwood
NICО на гости на Plovdiwood

NICО на гости на Plovdiwood

публикувана на 02.06.2014 11:33

 

Голяма комбина направиха група „Мастило“ с момчетата от пловдивската банда „Ni.co“. За съвместната им работа разказаха пловдивчаните при гостуването си в шоуто Plovdiwood, което се излъчва по DCTV. Схемата, по която работят, е безотказна – Вики, Деси и останалите им пишат песните, а за отплата фронтменът на Ni.co Николай Николов им преотстъпвал басиста и барабаниста си да свирят с тях по участия.

 

„Болно ми е, но им взимам им процент от всяко участие и им давам по 200 лв. на ден на репетиции да си харчат“, ларж е Ники. Водещият Стелиан Димитров искрено им завидя и се цани за четвърти член на бандата. „Аз свиря с уста“, видя му се изгодно. „Малко ъндърграунд, но може и да се получи“, не го отряза веднага басистът Кирил Диков.

 

Извън шегите и закачките вече, музикантите добавиха, че не са открили топлата вода, а подобна размяна на кадри си било практика по цял свят. „Това е малко като да походиш с едно момиче, после малко с друго...“, не одобри много Стелиан, но пък идеята му даде добър повод за размисъл какви да ги забърква в следващите си проекти. „Малко извърташ ревностно и интригантски. Ние сме си взаимнополезни“, размаха му пръст Ники.

 

Със сигурност най-тежко е на барабаниста Владо Христов, който трябва да се е презареден с палки, тъй като освен с Ni.co и „Мастило“,  трябва да предвижда в графика си и ангажименти с група „Ренегат“. Вероятно това е и причината да отсъства в поредното интервю на пловдивчаните. „Всички работят с компютри, но „мастилото“ отново е на мода. Затова и в новия си клип „Довиждане“ ползваме пишеща машина“,  отправи Ники комплимент към продуцентите си в лицето на Десо и Вики.

Дали и в любовта сменят гаджетата като групите, беше логичен въпрос от страна на Стелиан, който продължаваше да се открехва по различни музикални трампи. „Аз имам приятелки!“, побърза да отговори Киро, а Ники не остана по-назад. „Имам въображаеми приятели и приятелки.... Не съм сам“, мистериозно се включи той.

 

Освен вокал и китарист Николай Николов е и почти дипломиран журналист. Затова не пропусна възможността да отнеме за малко ролята на водещ. Ники се заинтересува от дуетното парче на Стелиан с Митьо Пищова и дори измъкна новина „С Митьо Пищова бяхме със седем момичета в джакузито докато снимахме клипа на песента, а досега Пищова не беше влизал в джакузи!“, издаде Стелиан, с което развенча мита за бройките жени на Пищова, свалени в джакузита.

Следващата събота на диванчето на Plovdiwood ще седне легендата Орхан Мурад.

 


Седмична програма