logo

plovdivclubs.com

NO COMMENT: Кво прайм ли? К'вот си искаме това прайм!
NO COMMENT: Кво прайм ли? К'вот си искаме това прайм!

NO COMMENT: Кво прайм ли? К'вот си искаме това прайм!

публикувана на 09.02.2012 05:18

 

PlovdivClubs стартира с първото си интервю за 2012 година. Много се чудихме с кой да направим дебюта си. Спряхме се на младите рап изпълнители от нашумялата група No Comment, които готвят първия си албум скоро. По маниерите приличат на нас - дръзки, млади и агресивни. Разговаряме с Борислав Константинов за рап сцената, за музиката, за българския хип-хоп. Това са те:

 

От кога се занимавате с музика и кой какво участие има в групата NO COMMENT?

 

Ние сме едни високомернигадни копИлета (смее се). Ние сме група NO COMMENT от град Сливен и ако досега не си разбрал за нас, скоро ще разбереш. Имаме какво да ти кажем.

 

 От кои изпълнители е повлиян вашият стил?

 

Няма само един стил или изпълнител, от който да сме повлияни. Вдъхновяваме се от всичко. Можем да направим и 2, и 200. Намираме красотата във всеки стил. Както казва бившия кмет на град Сливен Данчо Лечков, "Кво прайм ли...к'вот си искаме това прайм". Сложим ли границите сме загубени.

 

 

 Започвате да набирате скорост с участия из цялата страна. Къде беше най-запомнящото се парти?

 

Навсякъде е яко. Из цялата страна винаги има много голям hype. Понякога се събират по-малко хора, но викат за хиляда. Иначе силните лайвове тепърва предстоят, само да излязат новият албум.

  

Предстои ви парти на 11 февруари в Студентски град в София. Интересното е че, на това парти само ще пускате сетове и ще изкачате със собствени селекции. Това е второто по рода си такова парти, нали?

 

Да, ориентираме се и в тази насока. Влече ни този аспект в музиката - селектирането, налагането на определен музикален вкус.Иначе за партито - в състав No Comment'n'Animal стартирахме тази инициатива за първи път на 17 декември 2011 в клуб Playhouse, Студентски град (етаж 2). Първото парти беше повече от успешно, дойдоха над 250 човека, което е сигнал да продължим напред.Пускаме най-новите и интересни неща от световната хип-хоп сцена и съпровождащите я grime, uk,dubstep итн и комбинираме със старите хип-хоп класики, така че има за всеки по нещо.Опитваме да наложим нови парчета за България, които не се пускат по другите хип-хоп партита. 

 

Препоръчвам на хората да дойдат и да видят сами на 11 февруари (събота) в клуб Playhouse (етаж 2). Освен това може да ни видите и в бар Холивуд (Сливен) на 17 февруари, където също правим подобни партита.

 

Разкажете за предстоящия си нов албум?

  

Работим върху един проект в момента, но не знам как точно да го нарека. Ще се разбере за него около март - април и нивото ще е макс. Ще се пее на английски и ще се мастерира в СAЩ, не бъзикам се. Ще има много интересни колаборации не само с изпълнители, но и с едни от най-добрите бийтмейкъри. Половината албум е вече готов и гарантирам, че ще разгърнем потенциал.

 

 

 

Обмисляте ли заснемане на видеоклипове?

 

Клипове ще има да. Но просто няма смисъл от безмислени клипове за бърза слава. То се напълни с такива, които снимат ужасни песни и се обезмисля всичко, много лесно стана изведнъж. За това предупреждавам, че излезе ли клипа на NO COMMENT ще избие рибата.

  

С кои изпълнители работите и бихте желали да работите?

 

С Nicki Minaj искам да запишем (ХА ХА) С който искаме си записваме, нещата стават спонтанно, който има интерес към нещата, които правим и не му пречи егото и самочувствието, винаги може да го покаже. Ние сме отворени към българската музика и я подкрепяме.

 

 

 

 

Чуйте No COMMENT в Soundcloud




Седмична програма