logo

plovdivclubs.com

НОЩТА НА МОДАТА И ИЗКУСТВОТО В ПЛОВДИВ НА 18-ТИ МАЙ С БЛАГОТВОРИ
НОЩТА НА МОДАТА И ИЗКУСТВОТО В ПЛОВДИВ НА 18-ТИ МАЙ С БЛАГОТВОРИ

НОЩТА НА МОДАТА И ИЗКУСТВОТО В ПЛОВДИВ НА 18-ТИ МАЙ С БЛАГОТВОРИ

публикувана на 11.05.2017 04:23

„Екселсиор”, част от Римския стадион в сърцето на Пловдив, отново ще се превърне в моден подиум в „Нощта на модата и изкуството”


В Европейската нощ на музеите, на 18-ти май, млади дизайнери, модели, стилисти и артисти си дават среща на сцената на „Екселсиор”, представяйки спектакъла „Нощ на модата и изкуството” в подкрепа на децата в неравностойно положение. По време на модното ревю ще се проведе благотворителна кампания, като част от моделите на дрехи ще бъдат дарени на децата от домовете.

 

Дизайнерска колекция на ПГО ”Ана Май” заедно със Стоян Радичев, Модна къща Дидро, Бутик за диамантени бижута”THE WORLD OF DIAONDS”, Берана мода, модна къща „Бандерол”, Losan и ще бъдат представени на сцената на римските останки, които датират от II - IV век.

 

Тази година от "Ана Май” осъществяват благотворителни инициативи и проекти като „Подари усмивка”- ПГО „Ана Май” тогедър - “Заедно в красотата и успеха”. В световен мащаб през последните няколко години редовно се оранизират модни събития, които са в подкрепа на децата лишени от родителски грижи. Създадени са и иницативи, чрез които се набират средства от продажба на различни модни артикули, чиято цел е да подпомага различни организации, ангажирани с проблемите на засегнати деца и младежи.

 

СНИМКИ от дефилето миналата година може да видите ТУК


Очаквайте снимки в сайта на пловдивските клубове - PlovdivCLUBS


Събитието е с финансовата подкрепата на община Пловдив по програма „Пловдив за младите”.



Седмична програма